Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Finančne novice
Finančni koledar za leto 2021

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d. d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje objavlja finančni koledar za leto 2021, ki je v pripetem dokumentu.

06.01.2021 VEČ
Finančne novice
Objava nerevidiranega polletnega poročila

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi 112. in 113. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov objavlja nerevidirano poročilo o poslovanju družbe DARS d.d. v prvem polletju 2020.

31.08.2020 VEČ
Finančne novice
S&P Global Ratings dodelil bonitetno oceno

Bonitetna agencija Standard & Poor's (S&P) Global Ratings je družbi DARS d.d. dodelila dolgoročno bonitetno oceno »A+« in kratkoročno »A-1« ter oceno prihodnjega izgleda bonitetne ocene »stabilno«. 

29.07.2020 VEČ
Finančne novice
Imenovanje novih članov uprave družbe DARS

Nadzorni svet družbe DARS d.d. je na današnji seji za petletni mandat imenoval štiri člane uprave družbe. Z 10. julijem 2020 so mandat tako nastopili: kot predsednik uprave družbe DARS d.d. mag. Valentin Hajdinjak, kot člani uprave pa mag. Romana Fišer, Boštjan Rigler in dr. Peter Gašperšič.

10.07.2020 VEČ
Finančne novice
Informacija po seji Nadzornega sveta DARS d.d.

Na včerajšnji seji Nadzornega sveta DARS d.d. je bil soglasno za predsednika nadzornega sveta imenovan g. Pavle Hevka, inž. grad., mag. ekon. in posl. ved, za namestnika predsednika nadzornega sveta pa dr. Robert Rožič. Nadzorni svet DARS d.d. je imenoval tudi člane v obe komisiji nadzornega sveta.

07.07.2020 VEČ
Finančne novice
Trajnostno poročilo družbe DARS za leto 2019

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d. d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in veljavne zakonodaje objavlja Trajnostno poročilo 2019.

29.06.2020 VEČ
Finančne novice
Sklepi 19. seje skupščine DARS

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, v pripetem delu notarskega zapisnika objavlja sklepe 19. seje skupščine DARS d.d., ki je bila 23. junija 2020.

23.06.2020 VEČ
Finančne novice
Objava sklica skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, uprava Družbe za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, sklicuje 19. sejo skupščine DARS d.d., ki bo 23. junija 2020 ob 8.30 uri v sejni sobi uprave, v prostorih DARS d.d., Izpostava Ljubljana, Dunajska 7.

22.06.2020 VEČ
Finančne novice
Objava revidiranega letnega poročila 2019, izjave o upravljanju družbe in letnega dokumenta

DARS d.d. na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in veljavne zakonodaje objavlja revidirano Letno poročilo DARS d.d. za leto 2019, Izjavo o upravljanju družbe DARS d.d. za leto 2019 ter seznam informacij, ki so bile skladno z veljavno zakonodajo in na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. objavljene v obdobju zadnjih 12 mesecev v sistemu SEOnet.

30.04.2020 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ