Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Finančne novice
Informacija s seje Nadzornega sveta DARS d.d.

Nadzorni svet DARS d.d. je na včerajšnji redni seji med drugim obravnaval poslovanje družbe v prvih devetih mesecih letošnjega leta. Ustvarjeni čisti dobiček v obdobju januar-september 2011 presega načrtovano vrednost za osem odstotkov.

25.11.2011 VEČ
Finančne novice
Informacija s seje Nadzornega sveta DARS d.d.

Nadzorni svet DARS d.d. je na včerajšnji redni seji med drugim obravnaval poslovanje družbe v prvih osmih mesecih letošnjega leta. Prihodki so bili v tem obdobju za dva odstotka višji od načrtovanih, v primerjavi z enakim lanskim obdobjem pa so bili višji za pet odstotkov. Na rast so vplivali zlasti prihodki od cestnin. Ti predstavljajo večino vseh prihodkov družbe in so se v obravnavanem obdobju povečali za štiri odstotke v primerjavi z enakim obdobjem lani. Pri tem so bili prihodki od vinjet višji za štiri odstotke, prihodki od cestnin tovornega prometa pa za tri odstotke.

18.10.2011 VEČ
Finančne novice
Informacija s seje Nadzornega sveta DARS d.d.

Nadzorni svet DARS d.d. se je na včerajšnji redni seji med drugim seznanil s poslovanjem družbe v prvih sedmih mesecih letošnjega leta. DARS d.d. je po ugotovitvi nadzornikov v omenjenem obdobju posloval uspešno. Čisti dobiček družbe je od januarja do julija letos za približno polovico presegel ustvarjenega v primerljivem lanskem obdobju.

29.09.2011 VEČ
Finančne novice
Informacija s seje Nadzornega sveta DARS d.d.

Nadzorni svet DARS d.d. je na seji 15. septembra 2011, na osnovi pojasnil pristojne strokovne službe DARS d.d. in pridobljenega pravnega mnenja Inštituta za ekonomsko in korporativno upravljanje Maribor ocenil, da je Protokol v zvezi z nadaljevanjem del na projektu izgradnje predora Markovec zakonit ter v skladu z veljavno zakonodajo. Prav tako tudi ne izključuje ali spreminja določb osnovne gradbene pogodbe.

15.09.2011 VEČ
Finančne novice
Objava nerevidiranega polletnega poročila

DARS d.d. na podlagi 112. in 113. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov objavlja nerevidirano polletno poročilo družbe za obdobje januar - junij 2011.

31.08.2011 VEČ
Finančne novice
Informacija s seje Nadzornega sveta DARS d.d.

Nadzorni svet DARS d.d. se je na včerajšnji seji seznanil s poslovanjem družbe DARS d.d. v obdobju januar – junij 2011. DARS d.d. je v prvem polletju letos posloval uspešno in ga sklenil s čistim dobičkom v višini 15,7 milijona evrov. S tem je za 80 odstotkov presegel doseženi čisti dobiček v prvem polletju lani ter za več kot enkrat planiranega v letošnjem poslovnem načrtu družbe.

30.08.2011 VEČ
Finančne novice
Finančni koledar za leto 2011 - sprememba

DARS d.d. objavlja spremembo Finančnega koledarja za leto 2011.

30.08.2011 VEČ
Finančne novice
Sklepi skupščine DARS d.d.

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, objavlja sklepe, sprejete na današnji seji skupščine DARS d.d..

29.07.2011 VEČ
Finančne novice
Uprava DARS d.d. sklicuje 2. sejo skupščine DARS d.d.

Uprava družbe DARS d.d. sklicuje 2. sejo skupščine družbe DARS d.d., ki bo v petek, 29. julija 2011, ob 12.00 v sejni sobi uprave v prostorih ljubljanske izpostave DARS d.d., Dunajska 7.

28.07.2011 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ