Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Finančne novice
Informacija s seje Nadzornega sveta DARS d.d.

Nadzorni svet DARS d.d. je na redni, 50. seji 1. aprila 2008 med drugim sprejel soglašal s predlaganim izborom izvajalca glavnih gradbenih del na 7,2 km dolgem odseku dolenjske avtoceste med Ponikvami in Hrastjem ter čelne cestninske postaje Dragotinci na pomurskem avtocestnem odseku med Lenartom in Beltinci.

02.04.2008 VEČ
Finančne novice
DARS d.d. sklenil kreditno pogodbo v vrednosti 145 milijonov evrov

DARS d.d.  je danes sklenil z Novo Ljubljansko banko pogodbo o najemu 145 milijonov evrov kredita za financiranje graditve avtocestnih odsekov iz Nacionalnega programa izgradnje avtocest v Republiki Sloveniji.

31.03.2008 VEČ
Finančne novice
Objava nerevidiranih nekonsolidiranih računovodskih izkazov za leto 2007

DARS d.d. objavlja nerevidirane nekonsolidirane računovodske izkaze za leto 2007 s pojasnili. V letu 2007 je družba po predhodnih podatkih ustvarila 208,37 milijona evrov čistih prihodkov od prodaje, kar je 18,9 odstotka več kot leto prej. Čisti poslovni izid obračunskega obdobja je dosegel 9,73 milijona evrov (leto prej 4,16 milijona evrov).

31.03.2008 VEČ
Finančne novice
Sklenitev pogodb o graditvi priključnih cevi predora Šentvid in priključka na Celovško cesto

DARS d.d. je v ponedeljek, 17. marca 2008, po postopku s pogajanji po 29. členu ZJN-2, sklenil pogodbi o graditvi priključnih cevi na avtocestnem odseku Šentvid - Koseze ter o graditvi priključka na Celovški cesti, v skupni vrednosti 21,48 milijona evrov.

17.03.2008 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ