Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Finančne novice
Informacija po seji Nadzornega sveta DARS

Nadzorni svet DARS d. d. se je na današnji, 29. redni seji seznanil s predhodnimi podatki o poslovanju družbe DARS d.d. v letu 2017.

05.03.2018 VEČ
Finančne novice
Finančni koledar za leto 2018

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana in veljavne zakonodaje družba DARS d. d. objavlja Finančni koledar za leto 2018.

15.01.2018 VEČ
Finančne novice
Informacija po seji Nadzornega sveta DARS d.d.

Nadzorni svet družbe DARS d.d. je na današnji, 27. redni seji dal soglasje k poslovnemu načrtu družbe za leto 2018.

04.12.2017 VEČ
Finančne novice
Podpis kreditne pogodbe z Evropsko investicijsko banko

Družba DARS d. d. je z Evropsko investicijsko banko 16. novembra 2017 sklenila kreditno pogodbo za najem kredita v višini 51 milijonov evrov, za financiranje projekta elektronskega cestninskega sistema. Zadolžitev je zavarovana z garancijo EFSI (Evropskega sklada za strateške naložbe).

17.11.2017 VEČ
Finančne novice
Informacija po seji Nadzornega sveta DARS d.d.

Nadzorni svet družbe DARS d.d. je na današnji, 26. redni seji obravnaval rezultate poslovanja družbe v prvih devetih mesecih leta ter dal soglasje k pričetku postopka objave javnega razpisa za izgradnjo druge cevi predora Karavanke.

09.11.2017 VEČ
Finančne novice
Zadolžitev z izdajo instrumenta NSV

Družba DARS d.d. se je z namenom refinanciranja dela obstoječih finančnih obveznosti v letu 2017 zadolžila z izdajo instrumenta imenska zadolžnica (NSV - Namenschuldverschreibung) v višini 100 milijonov evrov, z ročnostjo 20 let in fiksno obrestno mero.

26.10.2017 VEČ
Finančne novice
Sklepi 12. seje skupščine družbe DARS

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, v pripetem zapisniku objavlja sklepe 12. seje skupščine DARS d.d., ki je bila danes, 11. oktobra 2017.

11.10.2017 VEČ
Finančne novice
Objava sklica skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, uprava Družbe za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, sklicuje 12. sejo skupščine družbe DARS d.d., ki bo 11.10.2017 ob 15. uri v sejni sobi uprave v prostorih DARS d.d., Izpostava Ljubljana, Dunajska 7.

10.10.2017 VEČ
Finančne novice
Informacija po seji Nadzornega sveta DARS d.d.

Nadzorni svet Družbe za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, se je na 25. redni seji seznanil z metodologijo za izračun stroškov cestninskih cest v Republiki Sloveniji in s stanjem na projektu elektronskega cestninjenja vozil z največjo dovoljeno maso nad 3,5 tone v prostem prometnem toku (DarsGo).

10.10.2017 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ