Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Informacija s seje Nadzornega sveta DARS d.d.

13.02.2009
Nadzorni svet DARS d.d. je na redni, 65. seji, v četrtek, 12. februarja 2009, med drugim sprejel naslednje sklepe:

1. Nadzorni svet DARS d.d. daje v skladu s 30. členom Statuta DARS d.d. soglasje na predlagan izbor izvajalca za rekonstrukcijo objektov na avtocesti A2 Karavanke - Obrežje, odsek Brezje - Podtabor, pododsek od km 1,592 do km 4,032, za sklop I - rekonstrukcija viadukta 6-6 Lešnica.

2. Nadzorni svet DARS d.d. daje v skladu s 30. členom Statuta DARS d.d. soglasje na predlagan izbor dobavitelja za dobavo evaporirane soli.

3. Nadzorni svet DARS d.d. se je seznanil s poročilom o obsegu del po posameznih odsekih, ločeno po osnovnih pogodbah in aneksih ter s poročilom o obnavljanju in vzdrževanju.

4. Nadzorni svet DARS d.d. se je seznanil z izborom izvajalca pri razpisih za gradbena dela v vrednosti pod 2,5 milijona evrov in sklenjenih aneksih v vrednosti pod 2,5 milijona evrov (za mesec januar 2009) ter s poročilom o vloženih revizijskih zahtevkih na novogradnjah po stanju na dan 30. januar 2009.

5. Nadzorni svet DARS d.d. se je seznanil s poročilom o sklenjenih finančnih poslih za mesec januar 2009.

6. Nadzorni svet DARS d.d. soglaša, da se upošteva sklep Vlade Republike Slovenije o stališčih do izplačevanja sejnin in nagrad v zvezi z omejevanjem učinkov finančne krize z dne 22. januar 2009.
Nazaj