Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Informacija s seje Nadzornega sveta DARS d.d.

15.05.2008
 
Nadzorni svet DARS d.d. je na redni, 52. seji 14. maja 2008 med drugim sprejel naslednje sklepe:
 
1. Nadzorni svet DARS d.d. se je seznanil z zahtevki izvajalca za dodatna dela za elektrostrojno opremo predora Šentvid, ki niso bila zajeta v razpisnih pogojih, so pa potrebna zaradi uskladitve evropske direktive, ki je zaostrila varnostne pogoje, in sprejete Uredbe o tehničnih normativih za projektiranje predorov v Republiki Sloveniji ter spremenjene voziščne podlage. Nadzorni svet pričakuje, da se bo kljub zahtevam za dodatna dela predor Šentvid odprl v predvidenem roku in v okviru že podpisanih pogodb.

2. Nadzorni svet DARS d.d. se je seznanil z zahtevami izvajalcev za dodatna in več dela na AC Maribor – Pince.

3. Nadzorni svet DARS d.d. zahteva od uprave družbe, da ga do naslednje seje seznani z zemljišči, ki so bila odkupljena za potrebe avtocestnega programa in niso v funkciji avtocestnega programa.

4. Uprava družbe za naslednjo sejo Nadzornega sveta DARS d.d. pripravi informacijo o uvedbi satelitskega sistema cestninjenja vključno s predlogom organiziranosti Darsa za potrebe novega načina cestninjenja.

Nazaj