Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Informacija s seje Nadzornega sveta DARS d.d.

23.04.2008
 
Sklepi Nadzornega sveta DARS d.d. z dne 22. april 2008:

1. Nadzorni svet DARS d.d. se je seznanil s Poročilom o delu službe za notranjo revizijo za obdobje od 1.1. 2007 do 31. 12. 2007 ter z Letnim načrtom dela službe za notranjo revizijo za leto 2008.

2. Nadzorni svet DARS d.d. se je seznanil s poročilom o izvajanju Letnega plana razvoja in obnavljanja avtocest za leto 2007 po posameznih projektih. Realizacija plana je bila 102%.

3. Nadzorni svet DARS d.d. se je seznanil z analizo poslovanja DARS d.d. za obdobje januar - februar 2008.

4. Nadzorni svet DARS d.d. se je seznanil s poročilom o realizaciji Letnega plana razvoja in obnavljanja avtocest za januar in februar 2008.

5. Nadzorni svet DARS d.d. se je seznanil s poročilom o hrapavljenju vozišč v predorih.

6. Nadzorni svet DARS d.d. dovoljuje upravi družbe, da do zagotovitve potrebnih finančnih sredstev v Letnem planu razvoja in obnavljanja avtocest za leto 2008 v višini do 3,2 milijona evrov in sprejema ustreznega zakona o soglasju in poroštvu, sredstva začasno zagotovijo v okviru rednega poslovanja družbe DARS. Po izpolnitvi navedenih pogojev se sredstva za spremembo prometne ureditve cestninskih postaj refundirajo iz Letnega plana razvoja in obnavljanja avtocest za leto 2008 na račun DARS d.d..


Nazaj