Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Imenovanje novih članov uprave družbe DARS

10.07.2020

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in veljavne zakonodaje objavlja naslednje obvestilo:

Nadzorni svet družbe DARS d.d. se je s tremi člani uprave sporazumno dogovoril za predčasno prenehanje njihovega mandata. Članom uprave dr. Tomažu Vidicu, mag. Gašperju Marcu in Viliju Žavrlanu je tako prenehal mandat z 9. julijem 2020. Rožle Podboršek ostaja na mestu člana uprave, delavskega direktorja.

Nadzorni svet družbe DARS d.d. je na današnji seji za petletni mandat imenoval štiri člane uprave družbe. Z 10. julijem 2020 so mandat tako nastopili: kot predsednik uprave družbe DARS d.d. mag. Valentin Hajdinjak, kot člani uprave pa mag. Romana Fišer, Boštjan Rigler in dr. Peter Gašperšič.

Nazaj