Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 20. februarja 2020

Poleg običajnih jutranjih in popoldanskih prometnih konic bo nekoliko povečan promet zaradi začetka počitnic v delu Nemčije in Avstrije ter v zahodnem delu Slovenije. Večjo gostoto je pričakovati tudi med Jesenicami in Kranjsko Goro zaradi smučarske prireditve v soboto in nedeljo.

13.02.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 13. februarja 2020

Poleg običajnih jutranjih in popoldanskih prometnih konic pričakujemo nekoliko povečan promet proti turističnim krajem, na povečanje prometa bo vplival tudi začetek počitnic v delu Nemčije in Avstrije. Predvsem v petek popoldan se obeta povečano število tovornih vozil zaradi omejitve tovornega prometa v soboto, 8. februarja.

06.02.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 6. februarja 2020

Poleg običajnih jutranjih in popoldanskih prometnih konic v prihajajočem tednu pričakujemo nekoliko povečan promet zaradi začetka počitnic v delih Nemčije in Avstrije.

30.01.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 30. januarja 2020

Poleg običajnih jutranjih in popoldanskih prometnih konic v prihajajočem tednu ne pričakujemo večjega povečanja prometa.

23.01.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 23. januarja 2020

V prihajajočem tednu na slovenskih avtocestah ne pričakujemo večjih motenj v prometu. Občasno bodo potekala kratkotrajna vzdrževalna dela. V soboto se obeta poslabšanje vremena z dežjem, ki lahko preide v sneženje.

16.01.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 16. januarja 2020

V tednu do 16. januarja na slovenskih avtocestah ne pričakujemo večjih motenj v prometu. Občasno bodo potekala kratkotrajna vzdrževalna dela.

09.01.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 9. januarja 2020

Pred in med prazniki na glavnih prometnicah ne pričakujemo večjega povečanja prometa, gneča bo le v bližini nakupovalnih središč. Več prometa bo ob koncu praznikov – v petek, 3. januarja, ter zaradi praznika in zaključka počitnic v bližnjih državah tudi v ponedeljek, 6. januarja. V torek, 7. januarja, pričakujemo povečan tovorni promet proti Avstriji.

27.12.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 27. decembra 2019

Promet se bo povečal v petek popoldne in soboto dopoldne, predvsem od Avstrije in Italije proti Hrvaški. Vse do novega leta ob delovnih dneh pričakujemo povečan tovorni promet, največ v petek, 27. decembra, na avtocesti A1 med Italijo in Madžarsko. V soboto se začnejo počitnice v Nemčiji. 25. in 26. decembra sta praznika v večjem delu Evrope. V Sloveniji ob praznikih velja omejitev tovornega prometa med 8. in 21. uro.

19.12.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 19. decembra 2019

Voznike opozarjamo, da zaradi napovedanega sneženja v petek, 13. decembra 2019, pričakujemo nevšečnosti v prometu in daljše potovalne čase, zato svetujemo spremljanje vremenske napovedi in razmer v prometu. Za praznični december je značilno tudi večje število dogodkov, zato priporočamo načrtovanje poti ter previdnost in pozornost na cestah. Naj vas prijetna družba ne zavede, ostanite vzoren voznik na poti in ob povratku na cilj.

12.12.2019 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ