Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 2. decembra 2022

Od sobote zjutraj do nedelje dopoldne bo zaradi del na ventilaciji zaprt predor Dekani proti Ljubljani, obvoz bo po vzporedni regionalni cesti.

25.11.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 25. novembra 2022

V soboto in noči na nedeljo bo zaprt predor Kastelec proti Ljubljani zaradi vzdrževalnih del na ventilaciji. Pred nami je spremenljivo vreme z občasnimi padavinami. Na mokrem vozišču je daljša zavorna pot, zato pozivamo k previdni vožnji.

18.11.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 18. novembra 2022

Med 15. novembrom in 15. marcem je v cestnem prometu obvezna zimska oprema. Sem spadajo tudi zimske pnevmatike, ki zaradi svojih lastnosti omogočajo varno in zanesljivo vožnjo v zimskih razmerah.

11.11.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 11. novembra 2022

Zaradi del v predoru Dekani bo od sobote popoldne do nedelje dopoldne zaprta primorska avtocesta med Črnim Kalom in razcepom Sermin proti Kopru, obvoz bo po vzporedni državni cesti skozi Rižano.

04.11.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 4. novembra 2022

Zaradi porasta nesreč v delovnih zaporah opozarjamo uporabnike, naj pred zaporo upočasnijo in se pravočasno razporedijo. Upoštevajo naj predpisano omejitev hitrosti in naj ne izsiljujejo drugih voznikov k hitrejši vožnji od dovoljene. Vedno naj ohranjajo varnostno razdaljo, da omogočijo pretočnost in vključevanje drugih voznikov.

28.10.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 28. oktobra 2022

Obeta se nekaj popolnih zapor predorov. Od sobote popoldne do nedelje zvečer bo na primorski avtocesti zaradi del na ventilaciji zaprt predor Kastelec proti Kopru. V nedeljo zgodaj zjutraj bo zaradi reševalne vaje zaprt predor Cenkava na pomurski avtocesti. V noči na sredo in petek pa bodo potekala servisna dela na razsvetljavi v predoru Šentvid.

21.10.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 21. oktobra 2022

V torek zvečer bo zaradi mednarodne reševalne vaje zaprt predor Karavanke. Zaradi preplastitve vozišča je pričakovati zastoje na štajerski avtocesti pred razcepom Dragučova proti Avstriji oziroma Murski Soboti. Zgoščen promet bo tudi na gorenjski avtocesti med Lescami in Brezjami.

14.10.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 14. oktobra 2022

Na štajerski avtocesti med Mariborom in Šentiljem ter na pomurski avtocesti med Dragučovo in Pernico poteka preplastitev vozišča. Zaradi del je pričakovati zastoje pred razcepom Dragučova proti Avstriji in Murski Soboti. Na gorenjski avtocesti se začenja preplastitev vozišča med Lescami in Brezjami.

07.10.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 7. oktobra 2022

Ta konec tedna in prihodnji teden je predvidenih več vzdrževalnih del (hrapavljenja vozišč, pranja predorov in pregledi objektov), večina bo opravljenih v nočnem času. Prihodnji teden se začenjajo pripravljalna dela za napovedano preplastitev odseka gorenjske avtoceste med Lescami in Brezjami.

30.09.2022 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ