Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 8. decembra 2023

V prihodnjih dneh večja vzdrževalna dela niso predvidena. Obeta se nestanovitno vreme, zato pozivamo k previdni vožnji.

01.12.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 1. decembra 2023

Konec tedna bo zaprta štajerska avtocesta med Celjem in Slovenskimi Konjicami proti Mariboru, obvoz bo po državni cesti. Dela bodo tudi med Postojno in Razdrtim proti Kopru, pred priključkom Brezovica proti Ljubljani, med Brnikom in Vodicami proti Ljubljani in na območju priključka Šmarje - Sap proti Ljubljani. Pričakovati je zastoje.

24.11.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 24. novembra 2023

Konec tedna bo popolna zapora štajerske avtoceste med Blagovico in Vranskim proti Mariboru, obvoz bo po vzporedni cesti. Dela bodo tudi na primorski avtocesti v obeh smereh vožnje, na območju priključka Ljubljana Vič ter med Sneberjem in razcepom Zadobrova. Pričakovati je zastoje.

17.11.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 17. novembra 2023

Konec tedna bo zaradi del zaprta štajerska avtocesta med Blagovico in Vranskim proti Mariboru, obvoz bo po vzporedni cesti. Dela bodo tudi na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko proti Kopru. Pričakovati je zastoje.

10.11.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 10. novembra 2023

V soboto bodo dela na primorski avtocesti med Logatcem in Vrhniko proti Ljubljani, pričakovati je zastoje.

03.11.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 3. novembra 2023

V soboto bo med predorom Šentvid in priključkom Ljubljana Brod proti Kranju promet potekal le po enem pasu zaradi sanacije vozišča, pričakovati je zastoje. Konec tedna bodo dela tudi na štajerski avtocesti pri Celju.

27.10.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 27. oktobra 2023

Konec tedna bodo ob ugodnih vremenskih pogojih potekala dela na primorski avtocesti med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani. Zlasti v soboto je pričakovati zastoje. Popolne zapore zaradi del bodo na štajerski avtocesti med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani ter na vipavski hitri cesti med Vipavo in razcepom Nanos.

20.10.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 20. oktobra 2023

Po koncu turistične sezone je na našem avtocestnem omrežju več nujnih popravil poškodovanih vozišč. Gre sicer za kratkotrajna dela, ki pa glede na količino prometa na posameznih odsekih, kljub skrbno načrtovanim terminom in smeri del, lahko pomembno vplivajo na pretočnost prometa. V soboto, 14. oktobra 2023, bo na odsekih štajerske avtoceste med priključkoma Slovenska Bistrica sever in Slovenska Bistrica jug proti Ljubljani ter v isti smeri tudi med priključkoma Celje zahod in Celje Center proti Ljubljani ter na primorski avtocesti med Logatcem in Vrhniko proti Ljubljani promet urejen po enem prometnem pasu. Pričakovati je zastoje.

13.10.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 13. oktobra 2023

Ugodne vremenske razmere bomo izkoristili za nujni sanaciji vozišč: v soboto na primorski avtocesti pred razcepom Kozarje v smeri Ljubljane ter v soboto in nedeljo na območju priključka Ljubljana Brod v smeri Kranja. Zaradi povečane gostote prometa je pričakovati zastoje.

06.10.2023 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ