Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 15. oktobra 2021

V jesenskem času lahko poleg običajnih jutranjih in popoldanskih prometnih konic na podaljšanje potovalnih časov vpliva tudi občasno poslabšano vreme (megla, dež, burja). Zaradi slabega vremena bo tudi zmanjšana vidljivost, zato opozarjamo voznike na previdno vožnjo.

08.10.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 8. oktobra 2021

Na severni ljubljanski obvoznici pri priključku Celovška cesta poteka urgentna sanacija vozišča zaradi poškodb med močnim deževjem. Dela v trojanskih predorih v smeri Štajerske so zaključena, ta mesec sledijo še v smeri Ljubljane, zaradi česar bo promet skozi predore v nočnem času potekal po enem pasu.

01.10.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 1. oktobra 2021

Prihodnji teden se na primorski avtocesti med Kozino in Serminom začenja še zadnja obsežnejša obnova vozišča na avtocestnem omrežju, načrtovana za letos. Do viadukta Črni Kal bo promet v obeh smereh vožnje potekal po prehitevalnih pasovih, od viadukta Črni Kal do konca območja preplastitve pa po voznih pasovih.

24.09.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 24. septembra 2021

Na primorski avtocesti se pričenja sanacija dilatacij na viaduktu Gabrk, zato bo ves promet med Senožečami in Divačo do sredine oktobra preusmerjen na polovico avtoceste, kjer bo potekal dvosmerno. Zaradi sanacije skalnega podora na brežini pa bo do konca septembra zaprt odstavni pas med Kozino in Črnim Kalom proti Ljubljani.

17.09.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 16. septembra 2021

Prihodnji teden bodo na gorenjski avtocesti med Brezjem in Podtaborom proti Ljubljani potekala dela, zaradi česar bo promet čez dan potekal le po enem pasu. Voznike opozarjamo, naj v primeru izrednih dogodkov na avtocesti (zastojev, prometnih nesreč, okvar vozil) ustvarijo reševalni pas za intervencijska vozila, potniki pa naj med čakanjem v kolonah ne zapuščajo vozil.

10.09.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 9. septembra 2021

Ta konec tedna bosta na štajerski avtocesti med Dramljami in Celjem zaprta prehitevalna pasova zaradi montaže jeklene varnostne ograje, s tem se bo uspešno zaključila obnova viadukta Žepina. Na primorski avtocesti se nadaljuje rekonstrukcija priključka Vrhnika z ureditvijo dveh krožišč za večjo pretočnost prometa.

03.09.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 2. septembra 2021

Pred začetkom šolskega leta je pričakovati povečan promet v okolici nakupovalnih središč. Sicer pa se bodo s septembrom dopustniške prometne konice ob koncih tedna začele prevešati v običajne jutranje in popoldanske konice ob delovnikih.

27.08.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 26. avgusta 2021

Obnova severne ljubljanske obvoznice se bliža koncu. Od nedelje bodo spet odprti vsi uvozi in izvozi na krožišču Tomačevo, prihodnji teden pa bodo po montaži varnostnih ograj in drogov javne razsvetljave dela v celoti zaključena.

20.08.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 19. avgusta 2021

Avgust je turistično izjemno obremenjen, kar se dnevno odraža tudi na cestah. Tudi ta konec tedna se pričakuje močno povečan promet skozi Slovenijo proti mejnim prehodom s Hrvaško in Avstrijo ter daljše čakalne dobe in zastoje pred mejnimi prehodi, v obeh smereh. Vsak dan je močno povečan promet tudi proti Bohinju in Bledu ter drugim turističnim krajem.

13.08.2021 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ