Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 6. oktobra 2023

Konec tedna bodo na štajerski avtocesti med Dramljami in Slovensko Bistrico potekala dela. V soboto lahko v smeri Maribora nastanejo zastoji. Na priključku Ljubljana Vič bosta zaprta oba izvoza zaradi preplastitve Tržaške ceste.

29.09.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 29. septembra 2023

V nedeljo bo na pomurski avtocesti med Turniščem in Dolgo vasjo spremenjena delovna zapora. V drugi fazi del bo promet potekal po polovici avtoceste, po enem pasu v vsako smer vožnje.

22.09.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 22. septembra 2023

S koncem tedna odstranjujemo delovno zaporo na severni ljubljanski obvoznici med Tomačevim in Zadobrovo ter začenjamo z obnovo pomurske avtoceste med Turniščem in Dolgo vasjo.

15.09.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 15. septembra 2023

V soboto bo med Slovensko Bistrico in Slovenskimi Konjicami proti Ljubljani zaradi sanacije vozišča promet potekal po enem pasu, pričakovati je zastoje. V nedeljo se bo sanacija vozišča izvajala na območju priključka Dramlje proti Ljubljani

08.09.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 8. septembra 2023

Začelo se je novo šolsko leto in zlasti v ponedeljek opozarjamo na močno povečan promet. Poleg običajnih jutranjih in popoldanskih prometnih konic bodo do sredine septembra na naših cestah še prisotni tranzitni prometni tokovi dopustnikov.

01.09.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 1. septembra 2023

Danes ponoči bo ponovno odprt priključek Ljubljana Vič, v Novih Jaršah pa bo na priključku Šmartinska cesta ponovno odprt uvoz proti Tomačevemu. V soboto in nedeljo bo zaradi nujne sanacije vozišča zaprt priključek Ljubljana Brod proti Kranju.

25.08.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 25. avgusta 2023

Ko se približuje novo šolsko leto, se s počitnic že vrača večina slovenskih dopustnikov. Tako se v tem obdobju turističnim tokovom počasi pridružujejo dnevne jutranje in popoldanske prometne konice.

18.08.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 18. avgusta 2023

Zaradi trenutnega stanja po neurjih v Sloveniji, prihajajočega praznika v večini evropskih dežel in glavne turistične sezone pričakujemo večje zgostitve prometa in občasne zastoje na bolj obremenjenih odsekih. Od petka, 11. avgusta do srede, 16. avgusta bo na odsekih, ki vodijo na ogrožena območja, povečano število interventnih vozil, kljub siceršnjim omejitvam za tovorna vozila nad 7,5 tone v času praznikov. Dela na preureditvi priključka Ljubljana zahod (Vič) na južni ljubljanski obvoznici prehajajo v zaključno fazo, ki bo terjala popolno zaporo priključka od 16. do 25. avgusta.

11.08.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 11. avgusta 2023

Promet je danes povečan iz smeri hrvaške Istre proti notranjosti države. Uporabnikom svetujemo, naj, če je le mogoče, preložijo potovanje na čas, ko se bodo razmere uredile.

04.08.2023 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ