Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 5. avgusta 2022

Začenja se napovedana celostna obnova severne ljubljanske obvoznice med Zadobrovo in Novimi Jaršami. Največjo gostoto prometa proti slovenski in hrvaški obali pričakujemo od sobote do ponedeljka, v obratni smeri pa v petek in soboto. Najbolj obremenjene bodo primorska avtocesta ter zahodna in južna ljubljanska obvoznica.

29.07.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 29. julija 2022

Na Obali ter med Vrtojbo in Vogrskim je lahko prisoten dim zaradi požarov na Krasu. Na cestah je občasno povečano število gasilskih vozil. Voznike pozivamo, da jim omogočijo čim lažji prehod.

22.07.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 22. julija 2022

Turistično sezono spremlja zgoščen promet na avtocestah proti slovenski in hrvaški obali. Poskrbimo, da imamo v vročih dneh vedno pri roki dovolj osvežilne brezalkoholne pijače. Vročina lahko še poslabša zdravstvene težave ali povzroči utrujenost, zato je pomembno, da se na pot odpravimo spočiti in zdravi.

15.07.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 15. julija 2022

Po preučitvi stanja smo sprejeli odločitev za obsežnejšo sanacijo vozišča na severni ljubljanski obvoznici, ki je bilo poškodovano v neurju, da do tovrstnih pojavov ne bo več prihajalo. Zato bomo že danes ponoči preusmerili promet na sosednje smerno vozišče, kjer bo urejen po dveh zoženih pasovih v vsako smer vožnje.

08.07.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 8. julija 2022

V juliju pričakujemo močno povečan promet iz smeri Avstrije proti Primorski in mejnim prehodom s Hrvaško. Povečan promet pričakujemo tudi v obratni smeri, predvsem ob koncih tedna. Voznikom svetujemo, da pred odhodom preverijo stanje na cestah ter se na pot odpravijo spočiti, z veliko mero strpnosti in dovolj osvežilne brezalkoholne pijače. Od ponedeljka popoldne bo na severni ljubljanski obvoznici H3 zaprt izvoz Nove Jarše (Šmartinska cesta) iz smeri Zadobrove (Štajerske).

01.07.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 1. julija 2022

Vse do ponedeljka bo močno povečan promet proti Primorski in mejnim prehodom s Hrvaško, v soboto in nedeljo bo povečan promet tudi v obratni smeri. Voznike pozivamo, naj vozijo s primerno varnostno razdaljo in v zastoju oblikujejo reševalni pas.

24.06.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 24. junija 2022

Obnova na pomurski avtocesti med Svetim Jurijem ob Ščavnici in Mursko Soboto bo končana 12 dni pred rokom (delovna zapora bo odstranjena najpozneje 21. junija 2022 popoldne). Prihodnjo sredo in četrtek bo oviran promet na gorenjski avtocesti med Brodom in Šmartnim proti Kranju zaradi intervencijskega popravila signalizacije.

17.06.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 17. junija 2022

Zaradi kolesarske prireditve Maraton Franja bo v soboto med 8. in 8.30 uro zaprt priključek Brezovica, v nedeljo med 11.30 in 17. uro pa priključka Ljubljana Bežigrad (Dunajska cesta) in Vodice. V soboto bo promet med Zadobrovo in Sneberjami proti Domžalam zaradi sanacije vozišča potekal le po enem pasu, pričakovani so zastoji.

10.06.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 10. junija 2022

Do nedelje zjutraj bo na priključku Vrhnika zaprt uvoz na avtocesto proti Ljubljani. Zapora je potrebna zaradi ureditve južne obvoznice Vrhnika, naročnik del je Direkcija RS za infrastrukturo.

03.06.2022 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ