Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 13. avgusta 2020

Pričakujemo povečan promet na mejnih prehodih z Avstrijo in Hrvaško. Zaradi prenove predora Golovec je spremenjen potek prometa na vzhodni ljubljanski obvoznici. V teku so tudi prenova pomurske avtoceste med Mursko Soboto in Turniščem, vipavske hitre ceste med Selom in Vogrskim ter dolenjske avtoceste med Drnovim in Brežicami.

06.08.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 6. avgusta 2020

Pričakujemo povečam promet na mejnih prehodih z Avstrijo in Hrvaško. Zaradi prenove predora Golovec je spremenjen potek prometa na vzhodni ljubljanski obvoznici. V teku so tudi prenova pomurske avtoceste med Mursko Soboto in Turniščem, dolenjske avtoceste med Drnovim in Brežicami ter vipavske hitre ceste med Selom in Vogrskim.

30.07.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 30. julija 2020

Pričakujemo povečan promet na mejnih prehodih s Hrvaško, na cestah od Avstrije proti Hrvaški in iz večjih slovenskih mest proti turističnim krajem ter v obratni smeri. Ta konec tedna se pričenja začetek obnove in varnostne nadgradnje vipavske hitre ceste med Selom in Vogrskim. Zaradi prenove predora Golovec je spremenjen potek prometa na vzhodni ljubljanski obvoznici. V teku je tudi prenova pomurske avtoceste med Mursko Soboto in Turniščem. Na mejnih prehodih ostaja nadzor prometa in potnikov.

24.07.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 23. julija 2020

Pričakujemo povečan promet na mejnih prehodih – predvsem od Avstrije proti Hrvaški in iz urbanih središč proti turističnim krajem ter v obratni smeri. Zaradi prenove predora Golovec je spremenjen potek prometa na vzhodni ljubljanski obvoznici. Poteka tudi prenova pomurske avtoceste med Mursko Soboto in Turniščem. Od ponedeljka zjutraj do petka popoldne bo na gorenjski avtocesti zaradi obnove popolna zapora priključka Lesce (Bled). Na mejnih prehodih ostaja nadzor prometa in potnikov, na nekaterih kontrolnih točkah s sosednjimi deželami so spremenjena pravila prehajanja meja.

16.07.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 16. julija 2020

Pričakujemo povečan promet na mejnih prehodih – predvsem od Avstrije proti Hrvaški ter iz urbanih središč proti turističnim krajem in obratno. Zaradi prenove predora Golovec je spremenjen potek prometa na vzhodni ljubljanski obvoznici. Poteka tudi prenova pomurske avtoceste med Mursko Soboto in Turniščem. Na mejnih prehodih ostaja nadzor prometa in potnikov, na nekaterih kontrolnih točkah s sosednjimi deželami so spremenjena pravila prehajanja meja.

09.07.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 9. julija 2020

Z začetkom turistične sezone pričakujemo povečan promet turistov v obeh smereh – od Hrvaške proti Avstriji in obratno. Zaradi prenove predora Golovec je spremenjen potek prometa na vzhodni ljubljanski obvoznici. Čez vikend bo zaradi nujnih vzdrževalnih del zaprt odsek štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico v smeri proti Ljubljani.

02.07.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 2. julija 2020

Z začetkom turistične sezone pričakujemo povečan promet turistov v obeh smereh – od Hrvaške proti Avstriji in obratno. Zaradi prenove predora Golovec je spremenjen potek prometa na vzhodni  ljubljanski obvoznici. Na mejnih prehodih ostaja nadzor prometa in potnikov, na nekaterih kontrolnih točkah s sosednjimi državami so spremenjena pravila prehajanja meja.

24.06.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 25. junija 2020

V času jutranjih in popoldanskih prometnih konic so pričakovani zastoji, zlasti na območju delovnih zapor. To velja tudi za vzhodno ljubljansko obvoznico, kjer je zaradi prenove predora Golovec spremenjen potek prometa. Na mejnih prehodih ostaja nadzor prometa in potnikov, na nekaterih kontrolnih točkah s sosednjimi državami so spremenjena pravila prehajanja meja.

18.06.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 18. junija 2020

Konec tedna bo se bo zaradi obnove zaprla ena cev predora Golovec, zaradi česar bo celoten promet speljan po drugi cevi. Pričakovati je zastoje. V času obnove je vožnja skozi predor Golovec prepovedana za vozila z največjo dovoljeno maso nad 3,5 tone, obvoz zanje bo urejen po severni ljubljanski obvoznici H3.

11.06.2020 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ