Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Od sobote zvečer do nedelje popoldan zaprta avtocesta med Celjem in Slovenskimi Konjicami proti Mariboru

Na štajerski avtocesti A1 je v predoru Pletovarje zaradi poškodovanega vozišča zaprt vozni pas v smeri Maribora, možni so zastoji v času prometnih konic. Zaradi sanacije vozišča bo od sobote, 25. junija, od 21. ure do nedelje, 26. junija, predvidoma do 16. ure zaprt odsek med priključkoma Celje - center in Slovenske Konjice v smeri Maribora. Obvoz bo urejen po regionalni cesti Celje - Vojnik - Slovenske Konjice. Čeprav bo odsek zaradi sanacije zaprt v obdobju, ko so na podlagi štetja prometa obremenitve nižje kot običajno, poleg tega poleg tega v nedeljo od 8. ure dalje velja prepoved vožnje tovornih vozil in skupin vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7,5 tone, je lahko občasno pričakovati zgostitve prometa ali zastoj.

24.06.2016 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do začetka julija

Konec tedna je pričakovati povečan promet iz urbanih središč proti turističnim krajem ter v nedeljo popoldne v obratni smeri.

23.06.2016 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 24. junija

Konec tedna je pričakovati povečan promet iz urbanih središč proti turističnim krajem ter v nedeljo popoldne v obratni smeri. V četrtek, 16. junija, se začnejo počitnice na Madžarskem, v sredo, 22. junija, je praznik na Hrvaškem ter možnost povečanega števila tovornih vozil tako v sredo, 22. junija, kot v četrtek, 23. junija, pred mejo s Hrvaško. Začenjajo se tudi počitnice v nekaterih predelih Nemčije (Bremen, Sp. Saška), v Sloveniji ter na Poljskem.

16.06.2016 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 17. junija

Konec tedna je pričakovati povečan promet iz urbanih središč proti turističnim krajem ter v nedeljo popoldne v obratni smeri. V četrtek, 9.6. se začnejo počitnice v Italiji, v soboto, 11.6. na Hrvaškem. Opozarjamo na nekatere lokalne ovire v prometu zaradi prireditev. Med njimi je pričakovati večje število zapor v Ljubljani in njeni okolici zaradi kolesarske prireditve med 10. in 12.6.

09.06.2016 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 10. junija

Konec tedna je pričakovati povečan promet iz urbanih središč proti turističnim krajem ter v nedeljo popoldne v obratni smeri. Zaradi tekaške kolesarske prireditve v Ljubljani in okolici bo med 10. in 12. junijem spremenjen promet na nekaterih odsekih cest. Voznikom priporočamo, da predhodno preverijo zapore. Predvidoma v drugi polovici junija se bodo začela obsežna obnovitvena dela na odseku ljubljanske severne obvoznice med Tomačevim in Celovško cesto, ki se bodo potegnila v začetek septembra.

02.06.2016 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 3. junija

Zaradi četrtkovega praznika v nekaterih sosednjih državah in zato podaljšanega vikenda predvsem v nedeljo popoldne, 29. junija, pričakujemo močno povečan promet od Hrvaške proti Avstriji. V nedeljo se končajo tudi počitnice na Bavarskem.

26.05.2016 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 27. maja

Konec tedna je pričakovati nekoliko povečan promet iz mestnih središč proti turističnim krajem, v nedeljo zlasti proti večeru v obratni smeri. V soboto in nedeljo, 21. in 22. maja, bo promet zaradi del oviran na posameznih odsekih ljubljanske obvoznice, saj so prometne obremenitve na obroču ob koncih tedna v primerjavi z delavniki manjše. Napovedujemo tudi, da se bodo predvidoma sredi junija začela obsežna obnovitvena dela na odseku severne obvoznice med Tomačevim in Celovško cesto.

19.05.2016 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 20. maja

V petek popoldne in soboto dopoldne je pričakovati močno povečan promet predvsem od Avstrije proti Hrvaški, ravno tako tudi v ponedeljek popoldne, vendar v obratni smeri, saj se 16. maja v Nemčiji, Avstriji ter na Madžarskem zaključujejo binkoštni prazniki. V začetku prihodnjega tedna je zato pričakovati tudi povečano število tovornih vozil pred prehodi z Avstrijo in Madžarsko. Promet bo lahko zgoščen tudi na posameznih mejnih prehodih v Istri.

12.05.2016 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 13. maja

Konec tedna je pričakovati povečano število tovornih vozil pred prehodi z Avstrijo, zaradi praznika v Avstriji, Nemčiji ter Franciji. Začnejo se tudi počitnice v nekaterih predelih Nemčije. Zlasti v nedeljo popoldne pričakujemo povečan promet od Hrvaške proti Avstriji in zgostitve prometa na nekaterih mejnih prehodih v Istri.

05.05.2016 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ