Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 9. julija 2020

Z začetkom turistične sezone pričakujemo povečan promet turistov v obeh smereh – od Hrvaške proti Avstriji in obratno. Zaradi prenove predora Golovec je spremenjen potek prometa na vzhodni ljubljanski obvoznici. Čez vikend bo zaradi nujnih vzdrževalnih del zaprt odsek štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico v smeri proti Ljubljani.

02.07.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 2. julija 2020

Z začetkom turistične sezone pričakujemo povečan promet turistov v obeh smereh – od Hrvaške proti Avstriji in obratno. Zaradi prenove predora Golovec je spremenjen potek prometa na vzhodni  ljubljanski obvoznici. Na mejnih prehodih ostaja nadzor prometa in potnikov, na nekaterih kontrolnih točkah s sosednjimi državami so spremenjena pravila prehajanja meja.

24.06.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 25. junija 2020

V času jutranjih in popoldanskih prometnih konic so pričakovani zastoji, zlasti na območju delovnih zapor. To velja tudi za vzhodno ljubljansko obvoznico, kjer je zaradi prenove predora Golovec spremenjen potek prometa. Na mejnih prehodih ostaja nadzor prometa in potnikov, na nekaterih kontrolnih točkah s sosednjimi državami so spremenjena pravila prehajanja meja.

18.06.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 18. junija 2020

Konec tedna bo se bo zaradi obnove zaprla ena cev predora Golovec, zaradi česar bo celoten promet speljan po drugi cevi. Pričakovati je zastoje. V času obnove je vožnja skozi predor Golovec prepovedana za vozila z največjo dovoljeno maso nad 3,5 tone, obvoz zanje bo urejen po severni ljubljanski obvoznici H3.

11.06.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 11. junija 2020

Pričakujemo zastoje v času jutranjih in popoldanskih prometnih konic, še posebej na območjih delovnih zapor. Zaradi postopnega sproščanja protikoronskih ukrepov pričakujemo na avtocestah več prometa, zlasti od Avstrije proti Hrvaški. Na mejnih prehodih ostaja nadzor prometa in potnikov.

04.06.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 4. junija 2020

Voznike opozarjamo, da v času jutranjih in popoldanskih prometnih konic ponovno prihaja do zastojev, še posebej na območjih delovnih zapor. Zaradi postopnega sproščanja ukrepov ter praznikov v nekaterih evropskih državah je pričakovati vse več prometa od Avstrije proti Hrvaški. Na mejnih prehodih s sosednjimi državami ostaja nadzor prometa in potnikov. Občasno pred mejnimi prehodi prihaja tudi do daljšega čakanja.

28.05.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 28. maja 2020

Ker se promet na slovenskih cestah povečuje, v času jutranjih in popoldanskih prometnih konic ponovno prihaja do zastojev, še posebej na območjih delovnih zapor. Zaradi postopnega sproščanja protikoronskih ukrepov ter praznika v nekaterih evropskih državah je pričakovati vse več prometa od Avstrije proti Hrvaški. Na mejnih prehodih s sosednjimi državami ostaja nadzor prometa in potnikov. Občasno pred mejnimi prehodi prihaja tudi do daljšega čakanja.

21.05.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 21. maja 2020

Na mejnih prehodih s sosednjimi državami ostaja poostren nadzor prometa in potnikov, občasno prihaja tudi do daljšega čakanja. Ker se promet na slovenskih cestah postopno povečuje, voznike opozarjamo, da v času jutranjih in popoldanskih prometnih konic ponovno prihaja do zastojev, še posebej na območjih delovnih zapor.

14.05.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 14. maja 2020

Na mejnih prehodih s sosednjimi državami še vedno veljajo posebne prometne ureditve ter poostren nadzor. Pričakujemo, da bo tam še naprej občasno prihajalo do zastojev in lahko tudi do daljšega čakanja. Ker se promet na slovenskih cestah postopno povečuje, voznike opozarjamo na možne zgostitve pred delovišči, posebej ob jutranjih in popoldanskih prometnih konicah.

07.05.2020 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ