Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 2. junija 2023

Konec tedna bodo dela na štajerski avtocesti med Framom in Slovensko Bistrico proti Ljubljani, v soboto tudi med Dramljami in predorom Pletovarje proti Mariboru. Na dolenjski avtocesti bo od sobote naprej zaprt priključek Bič proti Novemu mestu, obvoz bo po vzporednih cestah.

26.05.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 26. maja 2023

Konec tedna bodo dela na štajerski avtocesti med Slovenskimi Konjicami in Dramljami, v soboto tudi med Framom in Slovensko Bistrico proti Ljubljani. Zaradi spremenljivega vremena z občasnimi krajevnimi plohami in nevihtami priporočamo voznikom, da vedno prilagodijo hitrost vožnje razmeram na cesti.

19.05.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 19. maja 2023

Ta konec tedna zaključujemo z obnovo vipavske hitre ceste med Šempetrom pri Gorici in Vrtojbo. Uporabnikom se zahvaljujemo za strpnost v času obnovitvenih del.

12.05.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 12. maja 2023

Na gorenjski avtocesti bosta do konca maja zaprta priključka Brezje in Lesce proti Karavankam, obvoz je čez priključek Radovljica.

05.05.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 5. maja 2023

Po prvomajskih praznikih bosta spremenjeni delovni zapori na štajerski in dolenjski avtocesti. Med Dragučovo in Šentiljem proti Avstriji bo promet spet potekal po dveh pasovih. Med Ivančno Gorico in Bičem pa bo uvedena spremenljiva zapora – v jutranji konici bosta dva prometna pasova proti Ljubljani in eden proti Novemu mestu, v popoldanski konici pa obratno.

28.04.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 28. aprila 2023

V soboto in nedeljo bo na območju priključka Brezovica proti Kopru potekalo nujno popravilo vozišča, pričakovani so zastoji. Od sobote bosta na območju priključka Dunajska cesta zaprta prehitevalna pasova zaradi sanacije nadvoza.

21.04.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 21. aprila 2023

V noči na torek bomo zaprli polovico hitre ceste med Tomačevim in Novimi Jaršami. Ves promet bo preusmerjen na sosednjo polovico, kjer bo urejen po dveh zoženih pasovih v vsako smer vožnje. Zaradi zaprtega izvoza iz smeri Tomačevega na Šmartinsko cesto bo urejen obvoz po Leskoškovi in Bratislavski cesti.

14.04.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 14. aprila 2023

Zaradi velikonočnih praznikov se bodo domačim uporabnikom na avtocestah pridružili tuji vozniki. Pričakovati je povečan promet od Avstrije proti Hrvaški ter v obratni smeri.

07.04.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 7. aprila 2023

V soboto se začenjajo pripravljalna dela za obnovo dolenjske avtoceste med Ivančno Gorico in Bičem. Na gorenjski avtocesti med Jesenicami in Podtaborom potekajo pripravljalna dela za nadaljevanje obnove, ki se je začela oktobra lani in je bila prekinjena med zimo.

31.03.2023 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ