Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 27. maja 2022

Zaradi reševalne vaje v predoru Golo Rebro bo v nedeljo do 13. ure zaprta štajerska avtocesta med Slovenskimi Konjicami in Dramljami oziroma Celjem.

20.05.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 20. maja 2022

Od petka zvečer do ponedeljka zjutraj bo zaprta štajerska avtocesta med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani. Od 16. maja do 24. junija bo na primorski avtocesti proti Ljubljani zaprt izvoz Vrhnika.

13.05.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 13. maja 2022

Med Svetim Jurijem ob Ščavnici in Mursko Soboto poteka obnova premostitvenih objektov Bučečovci in Mokoš. Na območjih obeh objektov je ves promet preusmerjen na eno od polovic avtoceste, kjer poteka po enem pasu v vsako smer vožnje.

06.05.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 6. maja 2022

Do konca prvomajskih praznikov pričakujemo povečan promet na slovenskih cestah. Proti slovenski in hrvaški obali ga bo največ danes in v soboto, v obratni smeri pa v nedeljo in ponedeljek. Neposredno pred prazniki in po njih bo tudi več tovornega prometa. V sredo se bo spremenila delovna zapora na vzhodni mariborski obvoznici med Pesnico in Dragučovo, ki bo s prilagajanjem zapore prometnim tokovom omogočila večjo pretočnost prometa.

29.04.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 29. aprila 2022

Zaradi prvomajskih praznikov in šolskih počitnic pričakujemo povečan promet. Konec tedna bo na štajerski avtocesti pred predorom Golo Rebro proti Mariboru promet potekal po enem pasu. V ponedeljek se na pomurski avtocesti začnejo elektromontažna dela med Lendavo in Pincami.

22.04.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 22. aprila 2022

Opozarjamo na povečan promet vse do torka zaradi velikonočnih praznikov v večjem delu Evrope. Domačim uporabnikom se bodo na našem avtocestnem omrežju pridružili tuji vozniki.

15.04.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 15. aprila 2022

V nedeljo bomo na primorski avtocesti med Logatcem in Uncem proti Kopru sanirali vozišče, na štajerski avtocesti med predoroma Golo Rebro in Pletovarje bomo menjali varnostno ograjo, med Arjo vasjo in Celjem proti Mariboru pa bodo potekala geodetska dela.

08.04.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 8. aprila 2022

Prihodnji teden bosta dve nočni zapori primorske avtoceste zaradi del v predoru Dekani, obvoz bo po vzporedni regionalni cesti. Začenja se projekt prenove prvega sklopa malih počivališč, ki bodo dobila poenoteno podobo ter kakovostnejšo ponudbo in oskrbo.

01.04.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 1. aprila 2022

Konec tedna bo na zahodni ljubljanski obvoznici med razcepom Kozarje in priključkom Ljubljana Brdo proti Kosezam ter na primorski avtocesti med Uncem in Logatcem proti Ljubljani (pred počivališčem Lom) potekala sanacija vozišča. Promet bo v območju delovnih zapor potekal po enem pasu.

25.03.2022 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ