Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 11. avgusta 2023

Promet je danes povečan iz smeri hrvaške Istre proti notranjosti države. Uporabnikom svetujemo, naj, če je le mogoče, preložijo potovanje na čas, ko se bodo razmere uredile.

04.08.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 4. avgusta 2023

Dela v pokritem vkopu Malečnik se zaključujejo. V ponedeljek zvečer bo promet že sproščen skozi obnovljeno cev. Zaradi pričakovanega povečanja tranzitnega prometa konec tedna priporočamo uporabo bivše hitre ceste skozi Maribor.

28.07.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 28. julija 2023

Nadaljuje se spremenljivo vreme z občasnimi krajevnimi plohami in nevihtami. Upoštevajmo, da se zavorna pot na mokrem vozišču podaljša, zato prilagodimo hitrost in povečajmo varnostno razdaljo. V primeru toče se je prepovedano ustavljati v predorih ali pod nadvozi.

21.07.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 21. julija 2023

Od petka zvečer do ponedeljka zjutraj bo zaprt krak razcepa Zadobrova, ki vodi s severne ljubljanske obvoznice proti Štajerski. Obvoz bo čez priključek Zaloška cesta.

14.07.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 14. julija 2023

Če se odpravljate na dopust, v prometnem koledarju preverite, kdaj se lahko izognete turističnim prometnim konicam. Na pot vzemite zadosti osvežilne pijače, saj je pred nami vroč teden.

07.07.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 7. julija 2023

Zaključeni sta obnovi gorenjske avtoceste med Podtaborom in Lescami ter štajerske avtoceste med Pesnico in Dragučovo. Promet bo oviran še nekaj dni, do končne odstranitve delovnih zapor. V soboto bo na severni ljubljanski obvoznici ponovno odprt izvoz iz smeri Tomačevega na Šmartinsko cesto, zaprl pa se bo izvoz na Leskoškovo cesto.

30.06.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 30. junija 2023

V soboto bo na dolenjski avtocesti med Ivančno Gorico in Bičem sprememba zapore, promet bo po novem urejen po dveh zoženih pasovih v vsako smer vožnje. V ponedeljek se na štajerski avtocesti med Dragučovo in Pesnico začne zaključna faza obnovitvenih del, ki bo trajala deset dni.

23.06.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 23. junija 2023

V soboto bo zaradi nujnega popravila vozišča zaprt krak razcepa Koseze, ki vodi s severne ljubljanske obvoznice proti predoru Šentvid. Predvidoma v prihodnjem tednu bodo stekla pripravljalna dela za rekonstrukcijo priključka Vič na južni ljubljanski obvoznici.

16.06.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 16. junija 2023

Od danes bo odprt rekonstruiran priključek Leskoškova cesta v Ljubljani. Od ponedeljka bo zaradi preplastitve zaprt priključek Radovljica proti Ljubljani. Po današnjem umiku zapor se prihodnji četrtek med Šentiljem in Mariborom (Zrkovci) začne predzadnja faza obnove vozišča.

09.06.2023 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ