Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 27. oktobra 2023

Konec tedna bodo ob ugodnih vremenskih pogojih potekala dela na primorski avtocesti med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani. Zlasti v soboto je pričakovati zastoje. Popolne zapore zaradi del bodo na štajerski avtocesti med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani ter na vipavski hitri cesti med Vipavo in razcepom Nanos.

20.10.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 20. oktobra 2023

Po koncu turistične sezone je na našem avtocestnem omrežju več nujnih popravil poškodovanih vozišč. Gre sicer za kratkotrajna dela, ki pa glede na količino prometa na posameznih odsekih, kljub skrbno načrtovanim terminom in smeri del, lahko pomembno vplivajo na pretočnost prometa. V soboto, 14. oktobra 2023, bo na odsekih štajerske avtoceste med priključkoma Slovenska Bistrica sever in Slovenska Bistrica jug proti Ljubljani ter v isti smeri tudi med priključkoma Celje zahod in Celje Center proti Ljubljani ter na primorski avtocesti med Logatcem in Vrhniko proti Ljubljani promet urejen po enem prometnem pasu. Pričakovati je zastoje.

13.10.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 13. oktobra 2023

Ugodne vremenske razmere bomo izkoristili za nujni sanaciji vozišč: v soboto na primorski avtocesti pred razcepom Kozarje v smeri Ljubljane ter v soboto in nedeljo na območju priključka Ljubljana Brod v smeri Kranja. Zaradi povečane gostote prometa je pričakovati zastoje.

06.10.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 6. oktobra 2023

Konec tedna bodo na štajerski avtocesti med Dramljami in Slovensko Bistrico potekala dela. V soboto lahko v smeri Maribora nastanejo zastoji. Na priključku Ljubljana Vič bosta zaprta oba izvoza zaradi preplastitve Tržaške ceste.

29.09.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 29. septembra 2023

V nedeljo bo na pomurski avtocesti med Turniščem in Dolgo vasjo spremenjena delovna zapora. V drugi fazi del bo promet potekal po polovici avtoceste, po enem pasu v vsako smer vožnje.

22.09.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 22. septembra 2023

S koncem tedna odstranjujemo delovno zaporo na severni ljubljanski obvoznici med Tomačevim in Zadobrovo ter začenjamo z obnovo pomurske avtoceste med Turniščem in Dolgo vasjo.

15.09.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 15. septembra 2023

V soboto bo med Slovensko Bistrico in Slovenskimi Konjicami proti Ljubljani zaradi sanacije vozišča promet potekal po enem pasu, pričakovati je zastoje. V nedeljo se bo sanacija vozišča izvajala na območju priključka Dramlje proti Ljubljani

08.09.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 8. septembra 2023

Začelo se je novo šolsko leto in zlasti v ponedeljek opozarjamo na močno povečan promet. Poleg običajnih jutranjih in popoldanskih prometnih konic bodo do sredine septembra na naših cestah še prisotni tranzitni prometni tokovi dopustnikov.

01.09.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 1. septembra 2023

Danes ponoči bo ponovno odprt priključek Ljubljana Vič, v Novih Jaršah pa bo na priključku Šmartinska cesta ponovno odprt uvoz proti Tomačevemu. V soboto in nedeljo bo zaradi nujne sanacije vozišča zaprt priključek Ljubljana Brod proti Kranju.

25.08.2023 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ