Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 25. marca 2022

Od sobote popoldne do nedelje popoldne bo zaprta štajerska avtocesta med Blagovico in Vranskim proti Mariboru zaradi popravila mostne dilatacije. Začela se je obnova Podutiškega nadvoza čez severno ljubljansko obvoznico, zato bo promet po obvoznici na tem območju potekal po dveh zoženih pasovih v vsako smer vožnje.

18.03.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 18. marca 2022

Ta konec tedna bodo med Celjem in Arjo vasjo potekala geodetska dela, zaradi česar bo promet v obe smeri potekal po enem pasu. Do sredine avgusta 2022 bo na severni ljubljanski obvoznici H3 na priključku Nove Jarše (Šmartinska cesta) zaprt uvoz proti Zadobrovi zaradi preureditve priključka na Leskoškovi cesti.

11.03.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 11. marca 2022

Začela se je sanacija dilatacije na viaduktu Bivje, zato bo ves promet na primorski avtocesti med razcepom Sermin in predorom Dekani do začetka aprila preusmerjen na eno od polovic avtoceste. Po enem pasu v vsako smer vožnje bo promet ta konec tedna potekal na štajerski avtocesti tudi med Celjem in Žalcem.

04.03.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 4. marca 2022

Zaradi konca počitnic v zahodnem delu in njihovega začetka v vzhodnem delu Slovenije bo ta konec tedna povečan promet predvsem proti turističnim krajem in nazaj. Bliža se pustni čas in promet bo v prihodnjih dneh ponekod oviran zaradi predpustnih prireditev. Voznike pozivamo k odgovornemu praznovanju pusta – naj za volan sedejo le trezni in naj med vožnjo ne nosijo pustnih mask, ki zmanjšujejo slušno ali vidno zaznavanje oziroma zmožnost obvladovanja vozila.

25.02.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 25. februarja 2022

V nočeh na sredo in četrtek bosta zaradi vzdrževalnih del zaprti obe cevi predora Šentvid. V nočeh na četrtek in petek bosta popolni zapori štajerske avtoceste pri Mariboru zaradi rednega pregleda v predorih.

22.02.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 18. februarja 2022

Večja vzdrževalna dela niso predvidena. V sredo dopoldne bo za kratek čas zaprta podravska avtocesta med Draženci in Podlehnikom.

11.02.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 11. februarja 2022

Prihodnji teden bodo policisti izvajali poostren nadzor nad avtobusi in tovornimi vozili, tudi na avtocestah in hitrih cestah. Še posebej pozorni bodo na spoštovanje omejitev hitrosti, tehnično brezhibnost vozil, preobremenjenost, spoštovanje socialne zakonodaje, pravila o nalaganju in pritrjevanju tovora, psihofizično stanje voznikov, uporabo varnostnega pasu ter uporabo naprav in opreme, ki zmanjšujejo voznikovo pozornost.

04.02.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 4. februarja 2022

Na podravski avtocesti med Draženci in Podlehnikom bo občasno oviran promet zaradi elektromontažnih del. Zaključuje se vgradnja jeklene varnostne ograje na primorski avtocesti med Kastelcem in viaduktom Črni Kal. Nadaljujejo se geodetske meritve na pomurski avtocesti med Dragučovo in Pernico.

28.01.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 28. januarja 2022

Od sobote do ponedeljka bo potekala sanacija odvodnjavanja z nadvoza priključka Logatec, promet mimo priključka bo potekal po enem pasu. V ponedeljek se nadaljujejo zaključna dela preplastitve voziščne konstrukcije (vgraditev odbojne ograje) na območju priključkov Kastelec in Črni Kal, ki so bila decembra zaradi sneženja prekinjena. Prav tako prihodnji teden bodo potekale geodetske meritve na pomurski avtocesti med Dragučovo in Pernico.

21.01.2022 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ