Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 31. marca 2023

Konec tedna bo zaprta vipavska hitra cesta med Selom in Ajdovščino proti Ljubljani, obvoz bo urejen. Prihodnji teden bodo stekla dela za preplastitev štajerske avtoceste med Pesnico in Dragučovo ter pomurske avtoceste med Dragučovo in Pernico.

24.03.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 24. marca 2023

S koncem zime je nastopila sezona spomladanskih popravil vozišč. Konec tedna bodo dela na primorski avtocesti med Vrhniko in Brezovico proti Kopru. Zlasti v soboto je pričakovati daljše zastoje. Dela bodo tudi na štajerski avtocesti med Dramljami in Slovenskimi Konjicami.

17.03.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 17. marca 2023

V soboto čez dan in v nedeljo dopoldne bodo na primorski avtocesti potekala dela med Uncem in Logatcem proti Ljubljani, zlasti v soboto je zato pričakovati zastoje. V nedeljo bo zaprta vipavska hitra cesta med Vipavo in razcepom Nanos proti Ljubljani, obvoz bo po regionalni cesti. Prihodnji teden se na gorenjski avtocesti pričenja obnova viaduktov Podmežakla 3 in Podmežakla 4.

10.03.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 10. marca 2023

Konec tedna bo zaradi del zaprta vipavska hitra cesta med Ajdovščino in Selom proti Italiji, obvoz bo po vzporedni cesti. V četrtek opoldne bo kratkotrajna popolna zapora brez obvoza podravske avtoceste med Podlehnikom in Gruškovjem.

03.03.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 3. marca 2023

V noči na nedeljo se bo meja sneženja spustila do nižin, na pot se zato odpravite le z ustrezno zimsko opremo. Do ponedeljka zjutraj bo zaprta vipavska hitra cesta med Ajdovščino in Selom proti Italiji, obvoz bo po vzporedni cesti.

24.02.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 24. februarja 2023

Bliža se pust. Voznike opozarjamo, da po zakonu o pravilih cestnega prometa med vožnjo ne smejo nositi pustnih mask.

17.02.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 10. februarja 2023

Večja vzdrževalna dela niso predvidena. Ob slovenskem kulturnem prazniku pomislimo tudi na vozniško kulturo. Strpna in do drugih voznikov uvidevna vožnja ni pomembna le z vidika varnosti, ampak pozitivno vpliva tudi na pretočnost prometa. Sem spada tudi upoštevanje varnostne razdalje, uporaba smernikov, primerna hitrost vožnje, uporaba ustreznih žarometov ter na splošno izogibanje agresivnemu vedenju.

03.02.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 3. februarja 2023

V noči na nedeljo bo zaradi vzdrževalnih del zaprt predor Šentvid proti Kranju. V nedeljo dopoldne bo zaprt krak razcepa Zadobrova, ki vodi s štajerske avtoceste na severno ljubljansko obvoznico. Od sobote do ponedeljka zjutraj bo zaprt priključek Vodice proti Kranju.

27.01.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 27. januarja 2023

Od sobote zjutraj do nedelje zjutraj bo zaradi vzdrževalnih del v trojanskih predorih zaprta štajerska avtocesta med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani, obvoz bo po vzporedni cesti.

20.01.2023 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ