Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 27. januarja 2023

Od sobote zjutraj do nedelje zjutraj bo zaradi vzdrževalnih del v trojanskih predorih zaprta štajerska avtocesta med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani, obvoz bo po vzporedni cesti.

20.01.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 20. januarja 2023

V ponedeljek zjutraj bodo po vremenskih napovedih padavine zajele vso Slovenijo, meja sneženja se bo marsikje spustila do nižin. Zaradi slabega vremena (sneg, dež in megla) se lahko podaljšajo potovalni časi, zmanjšana bo vidljivost. Priporočamo več rezervnega časa za potovanje in previdno vožnjo. Na pot se nikakor ne odpravite brez zimske opreme.

13.01.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 13. januarja 2023

V tem obdobju se zlasti zjutraj pojavlja megla, ki otežuje vožnjo. V megli zmanjšajte hitrost, vzdržujte varnostno razdaljo in ne uporabljajte dolgih luči, saj odsevajo od megle in še zmanjšajo vidljivost. Dnevne luči, ki se samodejno prižgejo ob zagonu motorja, pri večini avtomobilov svetijo le spredaj, zadaj pa ne. Zato velja ne glede na vselej prižgane dnevne luči v zimskih mesecih ob zagonu motorja ročno vklopiti zasenčene luči.

06.01.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 6. januarja 2023

S 1. januarjem 2023 bo na mejnih prehodih s Hrvaško ukinjen mejni nadzor in omogočen prost pretok prometa. Voznike pozivamo, naj upoštevajo postavljeno začasno prometno signalizacijo in naj bodo previdni pri vožnji na območjih nekdanjih mejnih prehodov.

30.12.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 30. decembra 2022

Zaključeni sta obnovi na primorski avtocesti med Kozino in Divačo ter na dolenjski avtocesti med Kronovim in Dobruško vasjo. Na severni ljubljanski obvoznici je na priključku Leskoškova cesta ponovno odprt uvoz proti Zadobrovi.

23.12.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 23. decembra 2022

Ta konec tedna bo potekala prestavitev delovne zapore med Šempetrom pri Gorici in Vrtojbo, zaradi česar bo odsek zaprt v obe smeri vožnje, obvoz bo po regionalnih cestah.

16.12.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 16. decembra 2022

V noči na soboto in predvidoma tudi v noči na nedeljo bo zaprta severna ljubljanska obvoznica med razcepom Zadobrova in Novimi Jaršami zaradi montaže nosilcev za novi nadvoz na Leskoškovi cesti. Do pomladi prihodnje leto so končana dela na štajerski in gorenjski avtocesti, zaključna dela potekajo še na primorski, dolenjski in pomurski avtocesti ter na vipavski hitri cesti.

09.12.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 9. decembra 2022

Na primorski avtocesti med Divačo in Kozino ter na gorenjski avtocesti med Lescami in Brezjami bo še občasno oviran promet zaradi zaključnih del pred popolno odstranitvijo delovnih zapor.

02.12.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 2. decembra 2022

Od sobote zjutraj do nedelje dopoldne bo zaradi del na ventilaciji zaprt predor Dekani proti Ljubljani, obvoz bo po vzporedni regionalni cesti.

25.11.2022 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ