Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Prometna napoved do četrtka, 24. januarja 2019

17.01.2019

V prihajajočem tednu ni predvidenih večjih dogodkov, ki bi vplivali na potek prometa. Občasno bodo potekala le kratkotrajna vzdrževalna dela.

V petek, 18. januarja 2019, bo dež po nižinah prešel v sneg. K varnejši vožnji v zimskih razmerah pripomore dobra priprava motornega vozila na zimo. Z vozila odstranite sneg.

 

 

Predvidena dela in zapore

Štajerska avtocesta

V okolici Slovenskih Konjic bodo zaradi zamenjave in posodobitve signalizacije občasne zapore odstavnega in voznega pasu, zaradi česar se v času prometnih konic lahko pričakujejo manjši zastoji.

 

Koristne informacije

Vožnja v zimskih razmerah

V času sneženja in zimskih razmer se na pot odpravite samo s predpisano zimsko opremo. Upoštevajte prometno signalizacijo, ostanite strpni in zbrani ter vožnjo prilagodite razmeram na cesti. Ne prehitevajte plužnih skupin, saj lahko s tem ogrožate svojo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu. Računajte, da bo potovanje trajalo dlje, zato se na pot odpravite prej kot običajno.

 

 

Vremenska napoved

Po napovedih ARSO se bodo v četrtek ponoči padavine širile proti vzhodu in do jutra že zajele vso Slovenijo. Dež bo tudi po nižinah prešel v sneg. Prihodnji teden bo od torka do sobote prevladovalo oblačno vreme z občasnim sneženjem, ki bo predvidoma bolj izrazito v torek in petek. Na Primorskem bo pihala burja. Dnevne temperature bodo večinoma okoli ali malo pod 0 °C.

Prometne informacije

Preden se odpravite na pot, se pozanimajte o stanju na cestah. Priporočeni viri informacij:

 

Srečno in previdno vožnjo!

Nazaj