Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Prometna napoved do četrtka, 31. januarja 2019

24.01.2019

Voznike opozarjamo predvsem na poslabšane vozne razmere zaradi slabe vremenske napovedi. Zaradi del ni predvidenih večjih ovir. 

 

 

Predvidena dela in zapore

Štajerska avtocesta

Zaradi zamenjave in posodobitve kažipotne signalizacije bodo v okolici Slovenskih Konjic občasne zapore odstavnega in voznega pasu, zato se v prometnih konicah lahko pričakujejo manjši zastoji.

 

Koristne informacije

Vožnje v zimskih razmerah ne gre podcenjevati

Pred nami so dnevi slabše vidljivosti, zasneženih cest in drugih neugodnih dejavnikov, ki še dodatno povečujejo tveganje za nastanek prometnih nesreč.

Rešite kratek test CPP, ki ga je pripravila Agencija za varnost v prometu, in preverite, ali ste pripravljeni na vožnjo v zimskih razmerah.

Vremenska napoved

Po napovedih ARSO se bo v začetku prihodnjega tedna spet povečala verjetnost snežnih padavin. Jutra bodo mrzla, čez dan pa se bodo temperature gibale okrog ledišča.

Prometne informacije

Preden se odpravite na pot, se pozanimajte o stanju na cestah. Priporočeni viri informacij:

 

Srečno in previdno vožnjo!

Nazaj