Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Prometna napoved do 7. februarja 2019

31.01.2019

Po napovedih ARSO se nam obeta nestanovitno vreme z jutranjo meglo, občasnim dežjem in snegom, zato voznike opozarjamo na poslabšane vozne razmere. Pozivamo jih, naj se na pot opravijo prej kot ponavadi in naj odstranijo sneg z vozil.

V soboto, 2. februarja 2019, se začenjajo počitnice v nekaterih delih Avstrije. 

V nedeljo, 3. februarja 2019, bo zaradi del zaprto smerno vozišče hitre ceste H4 med Nanosom in Vipavo proti Novi Gorici.

Zaradi praznika v petek, 8. februarja 2019, pričakujemo močnejšo jutranjo in popoldansko prometno konico dan prej, v četrtek, 7. februarja 2019.

 

 

Predvidena dela in zapore

Štajerska avtocesta

V okolici Slovenskih Konjic bodo občasne zapore odstavnega in voznega pasu zaradi zamenjave in posodobitve kažipotne signalizacije. V prometnih konicah se lahko pričakujejo manjši zastoji.

Primorska avtocesta

V nedeljo, 3. februarja 2019, bo potekala postavitev delovne zapore za izvedbo načrtovanih vzdrževalnih del na pilotnih stenah odseka hitre ceste med Nanosom in Vipavo, zato je med 8. in 18. uro predvidena popolna zapora smernega vozišča hitre ceste H4 med razcepom Nanos in Vipavo proti Novi Gorici (Italiji). Na razcepu Nanos bosta proti Novi Gorici iz primorske avtoceste A1 zaprta odcepa na H4 iz smeri Postojne in Kopra. Obvoz bo mogoč preko izvoza Razdrto po regionalni cesti Razdrto–Vipava. Zapora hitre ceste se bo izvedla v času najmanjših prometnih obremenitev in nedeljske omejitve prometa težakih tovornih vozil.   

Gorenjska avtocesta

V noči na torek, sredo, četrtek in petek (med 4. in 8. februarjem 2019) med 20. zvečer in 5. uro zjutraj bodo na avstrijski strani predora Karavanke potekala vzdrževalna dela. Promet bo potekal izmenično enosmerno s 30-minutnim čakanjem pred predorom. V tem času bodo omogočeni prevozi tovornih vozil, katerih širina ne presega 3,5 metra.

 

Predvidena dela in zapore

Vremenska napoved

Po napovedih ARSO bo prevladovalo oblačno vreme, nastajale bodo krajevne padavine, deloma dež in deloma sneg. V nadaljevanju tedna kaže na bolj suho in sončno vreme.

 

 

Prometne informacije

Preden se odpravite na pot, se pozanimajte o stanju na cestah. Priporočeni viri informacij:

 

Srečno in previdno vožnjo!

Nazaj