Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Prometna napoved do 16. januarja 2020

09.01.2020

V tednu do 16. januarja na slovenskih avtocestah ne pričakujemo večjih motenj v prometu. Občasno bodo potekala kratkotrajna vzdrževalna dela.

 

 

Predvidena dela in zapore

Štajerska avtocesta

Čez vikend načrtujemo občasno zaporo voznega pasu na avtocesti A1 pri priključku Slovenska Bistrica jug proti Mariboru zaradi montaže protihrupnih ograj. Zastojev ne pričakujemo.

Primorska avtocesta

V noči s četrtka na petek (9. in 10. januar 2020) bosta med 22.30 in 23.30 uro ter med 0.30 in 1.30 uro polurni popolni zapori odseka avtoceste A1 med razcepom Nanos in Senožečami zaradi postavitve portala sistema za nadzor in vodenje prometa.

Osebna vozila iz smeri Ljubljane ali Vipave proti Kopru lahko uporabijo izvoz na priključku Razdrto in se vrnejo na avtocesto na priključku Senožeče. Osebna vozila iz smeri Kopra proti Ljubljani in Vipavi pa lahko uporabijo izvoz na priključku Senožeče in se vrnejo na avtocesto na priključku Razdrto.

Vipavska hitra cesta

Na odseku hitre ceste H4 med razcepom Nanos in Ajdovščino je promet v obe smeri vožnje na treh ločenih odsekih, dolgih približno 1 km, urejen samo po prehitevalnem pasu zaradi izvajanja meritev vetra na območju poskusnih polj protivetrne zaščite.

 

Koristne informacije

Vreme

Po podatkih ARSO se bo nadaljevalo suho in deloma jasno vreme. Po kotlinah in nižinah bo nekaj megle in nizke oblačnosti, ki se bo lahko občasno pojavila tudi ob morju.

Spremenljiva prometna signalizacija

Voznike o stanju na cestah med drugim obveščamo s spremenljivo prometno signalizacijo. Sem spadajo portali, polportali, spremenljivi prometni znaki in spremenljiva kažipotna signalizacija (več informacij).

Prometne informacije 

Želite hitreje do cilja? Preden se odpravite na pot, se pozanimajte o stanju na cestah. Priporočeni viri informacij:

 

Srečno in varno na poti!

Nazaj