Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Prometna napoved do 13. februarja 2020

06.02.2020

Poleg običajnih jutranjih in popoldanskih prometnih konic pričakujemo nekoliko povečan promet proti turističnim krajem, na povečanje prometa bo vplival tudi začetek počitnic v delu Nemčije in Avstrije. Predvsem v petek popoldan se obeta povečano število tovornih vozil zaradi omejitve tovornega prometa v soboto, 8. februarja.

 

 

Predvidena dela in zapore

Zaradi odstranjevanja posledic močnega vetra je ponekod oviran promet.

Primorska avtocesta

V soboto, 8. februarja 2020, med 9. in 12. uro na odseku avtoceste A1 med Uncem in Logatcem proti Ljubljani ter med 13. in 16. uro na odseku avtoceste A1 med Uncem in Postojno proti Kopru zaprta vozna pasova zaradi popravila cestno-vremenskih postaj.

V soboto in nedeljo (8. in 9. februar 2020) bo med 8. in 17. uro na odseku avtoceste med Ravbarkomando in Postojno proti Kopru zaprt vozni pas zaradi odstranjevanja vegetacije.

Vipavska hitra cesta

Na odseku hitre ceste H4 med razcepom Nanos in Ajdovščino je promet v obe smeri vožnje na treh ločenih odsekih, dolgih približno 1 km, urejen samo po prehitevalnem pasu zaradi izvajanja meritev vetra na območju poskusnih polj protivetrne zaščite.

 

Koristne informacije

Vreme

Po podatkih ARSO bo dokaj spremenljivo vreme. Občasno se lahko pojavijo dež in nižje temperature, ponekod po nižinah bo prevladovala megla.

Vinjete 2020

Za uporabnike letnih vinjet so od 1. februarja 2020 obvezne nove vinjete za tekoče leto (več informacij).

Prometne informacije 

Želite hitreje do cilja? Preden se odpravite na pot, se pozanimajte o stanju na cestah. Priporočeni viri informacij:

 

Srečno in varno na poti!

Nazaj