Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Prometna napoved do 19. januarja 2023

12.01.2024

Do četrtka bo na štajerski avtocesti med Domžalami in Arjo vasjo potekala menjava jeklene varnostne ograje pod nekajurnimi zaporami posameznih prometnih pasov. Dela bodo organizirana izven prometnih konic.

 

Štajerska avtocesta

 

Predvidena dela in zapore

Štajerska avtocesta

Predvidoma do 18. januarja 2024 bodo na štajerski avtocesti A1 med Domžalami in Arjo vasjo v obeh smereh vožnje potekala vzdrževalna dela (zamenjava jeklene varnostne ograje) pod nekajurnimi zaporami posameznih prometnih pasov. Delovne zapore bodo organizirane izven jutranjih in popoldanskih prometnih konic.

Obalna hitra cesta

Predvidoma do 23. februarja 2024 bo na obalni hitri cesti H6 med Koprom (Semedelo) in Izolo proti Izoli v dolžini 3,3 km ter med Izolo in predorom Markovec v smeri Kopra v dolžini 600 m promet potekal le po enem prometnem pasu zaradi prenove kabelske kanalizacije za električni daljnovod. Možni bodo le izredni prevozi do širine 3,5 m. V času prometnih konic lahko občasno nastanejo zastoji.

Kraška avtocesta

Na odseku kraške avtoceste A3 med priključkom Sežana zahod in mejnim prehodom Fernetiči proti Italiji promet poteka po enem pasu zaradi ovire na italijanski strani meje.

 

Koristne informacije

Vreme

Po podatkih ARSO bo v soboto jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah marsikje megla. V nedeljo se bo pooblačilo, predvsem v jugovzhodni in severni Sloveniji pa bo še deloma jasno.

V prihodnjem tednu bo prevladovalo oblačno vreme. V ponedeljek in torek bo še povečini suho, od srede naprej pa bo občasno deževalo, padavine bodo pogostejše v zahodnih krajih.

Prometne informacije 

Želite hitreje do cilja? Preden se odpravite na pot, se pozanimajte o stanju na cestah. Priporočeni viri informacij:

 

Srečno in varno na poti!
 

Nazaj