Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 22. aprila 2021

Konec tega tedna bo zaprt odsek štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani, obvoz bo urejen po vzporedni državni cesti. Delovne zapore bodo prihodnje dni tudi na štajerski avtocesti med Celjem in Žalcem proti Ljubljani ter med Slovensko Bistrico in Framom, na primorski avtocesti med Postojno in Razdrtim proti Kopru, v Ljubljani med Brodom in Šmartnim proti Kranju in na dolenjski avtocesti med Trebnjem in Bičem proti Ljubljani.

15.04.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 15. aprila 2021

Konec tega tedna bosta zaprta odsek štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani ter odsek vipavske hitre ceste med Selom in Vogrskim v obe smeri vožnje. Obvoz bo urejen po vzporednih državnih cestah.

08.04.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 8. aprila 2021

Do sredine naslednjega tedna je zaradi velikonočnih praznikov pričakovati povečan promet iz Avstrije proti mejnim prehodom s Hrvaško. Zaradi protikoronskih ukrepov so možne čakalne dobe na kontrolnih točkah pri prehajanju mej. V času obnove predora Golovec in priključka Letališka cesta je zlasti med prometnimi konicami pričakovati povečan promet na celotni ljubljanski obvoznici.

01.04.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 1. aprila 2021

Trenutno potekajo vzdrževalna dela na štajerski avtocesti med Mariborom in Celjem, konec tedna tudi na primorski avtocesti med Brezovico in Logatcem. Med obnovo predora Golovec pričakujemo med prometnimi konicami močno povečan promet na celotni ljubljanski obvoznici, zato v tem času priporočamo izbiro alternativnih poti.

25.03.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 25. marca 2021

Na štajerski avtocesti med Celjem in Slovenskimi Konjicami bodo do konca tedna na različnih odsekih potekala dela, zaradi katerih bo promet v območju delovnih zapor urejen le po enem pasu. Dela bodo potekala tudi na primorski avtocesti med Uncem in Postojno proti Kopru (v soboto) ter med Logatcem in Vrhniko proti Ljubljani (v nedeljo in ponedeljek).

18.03.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 18. marca 2021

Med dvomesečno obnovo predora Golovec, ki se začne 15. marca, pričakujemo močno povečan promet na celotni ljubljanski obvoznici ob delovnikih med 7. in 9. uro zjutraj ter med 15. (ob petkih že 14.30) in 17. uro popoldne. Zato vam v tem času priporočamo izbiro alternativnih poti.

11.03.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 11. marca 2021

Trenutno na avtocestnem omrežju ni večjih del, zgostitve prometa je pričakovati predvsem v jutranjih in popoldanskih prometnih konicah. Že 15. marca pa se prične obnova vzhodne cevi predora Golovec, ki bo trajala dva meseca. Zaradi del bo občasno oviran promet skozi predor Karavanke.

04.03.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 4. marca 2021

Promet bo oviran na nekaterih odsekih gorenjske avtoceste, kjer poteka nadgradnja varnostne ograje. Dela potekajo tudi na obalni hitri cesti v predoru Markovec in na območju priključka Semedela proti Izoli. Med Slovensko Bistrico in Slovenskimi Konjicami proti Ljubljani bo do 19. marca zaprt odstavni pas zaradi sanacije brežine, promet bo urejen po dveh zoženih pasovih. Po lanski obnovi zahodne cevi predora Golovec bo od predvidoma sredine marca do druge polovice maja 2021 v obnovi še sosednja, vzhodna cev predora.

25.02.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 25. februarja 2021

Zaradi sproščanja protikoronskih ukrepov so pogostejše jutranje in popoldanske prometne konice. Med Slovensko Bistrico in Slovenskimi Konjicami proti Ljubljani bo od 22. februarja do 19. marca zaprt odstavni pas zaradi sanacije brežine, promet bo urejen po dveh zoženih pasovih.

18.02.2021 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ