Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 6. februarja 2020

Poleg običajnih jutranjih in popoldanskih prometnih konic v prihajajočem tednu pričakujemo nekoliko povečan promet zaradi začetka počitnic v delih Nemčije in Avstrije.

30.01.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 30. januarja 2020

Poleg običajnih jutranjih in popoldanskih prometnih konic v prihajajočem tednu ne pričakujemo večjega povečanja prometa.

23.01.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 23. januarja 2020

V prihajajočem tednu na slovenskih avtocestah ne pričakujemo večjih motenj v prometu. Občasno bodo potekala kratkotrajna vzdrževalna dela. V soboto se obeta poslabšanje vremena z dežjem, ki lahko preide v sneženje.

16.01.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 16. januarja 2020

V tednu do 16. januarja na slovenskih avtocestah ne pričakujemo večjih motenj v prometu. Občasno bodo potekala kratkotrajna vzdrževalna dela.

09.01.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 9. januarja 2020

Pred in med prazniki na glavnih prometnicah ne pričakujemo večjega povečanja prometa, gneča bo le v bližini nakupovalnih središč. Več prometa bo ob koncu praznikov – v petek, 3. januarja, ter zaradi praznika in zaključka počitnic v bližnjih državah tudi v ponedeljek, 6. januarja. V torek, 7. januarja, pričakujemo povečan tovorni promet proti Avstriji.

27.12.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 27. decembra 2019

Promet se bo povečal v petek popoldne in soboto dopoldne, predvsem od Avstrije in Italije proti Hrvaški. Vse do novega leta ob delovnih dneh pričakujemo povečan tovorni promet, največ v petek, 27. decembra, na avtocesti A1 med Italijo in Madžarsko. V soboto se začnejo počitnice v Nemčiji. 25. in 26. decembra sta praznika v večjem delu Evrope. V Sloveniji ob praznikih velja omejitev tovornega prometa med 8. in 21. uro.

19.12.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 19. decembra 2019

Voznike opozarjamo, da zaradi napovedanega sneženja v petek, 13. decembra 2019, pričakujemo nevšečnosti v prometu in daljše potovalne čase, zato svetujemo spremljanje vremenske napovedi in razmer v prometu. Za praznični december je značilno tudi večje število dogodkov, zato priporočamo načrtovanje poti ter previdnost in pozornost na cestah. Naj vas prijetna družba ne zavede, ostanite vzoren voznik na poti in ob povratku na cilj.

12.12.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 12. decembra 2019

Voznike opozarjamo na poslabšano vidljivost ob megli ali slabem vremenu. Za praznični december je značilno tudi večje število dogodkov, zato priporočamo načrtovanje poti ter previdnost in pozornost na cestah. Naj vas prijetna družba ne zavede, ostanite vzoren voznik na poti in ob povratku na cilj. Konec tedna bo zaradi popravila vozišča v predorih zaprta štajerska avtocesta med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani, zaradi umika delovne zapore ob zaključku obsežnejših obnovitvenih del pa tudi vipavska hitra cesta med Vogrskim in Šempetrom pri Gorici v obe smeri.

05.12.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 5. decembra 2019

Prehajamo v zadnji mesec v letu oziroma v praznični december, kar pomeni večje število dogodkov, zato priporočamo načrtovanje poti ter previdnost in pozornost na cestah. Naj vas prijetna družba ne zavede, ostanite vzoren voznik na poti in ob povratku na cilj. Več prometa kot običajno je predvsem ob koncih tedna pričakovati v okolici turističnih krajev oziroma krajev, kjer potekajo decembrske prireditve. Glede na napovedi bo vreme spremenljivo, v nedeljo in v začetku prihodnjega tedna se možnost za padavine znova poveča ter dež lahko po nižinah preide v sneg.

28.11.2019 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ