Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 24. novembra 2017

Konec tedna pričakujemo nestanovitno vreme. Zaradi vse nižjih temperatur se razmere za vožnjo slabšajo, vozniki naj bodo pozorni tudi na delovne zapore.

17.11.2017 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 17. novembra 2017

Voznike pozivamo, da skladno z Zakonom o varnosti cestnega prometa pravočasno pripravijo vozila na zimske razmere. Na nekaterih cestah v višjih predelih so že zimske razmere. Zaradi vse nižjih temperatur se razmere za vožnjo slabšajo, vozniki pa naj bodo pozorni tudi na delovne zapore.

09.11.2017 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 10. novembra 2017

Konec tedna ne pričakujemo večjih povečanj prometa. Ob lepem vremenu ga bo nekaj več proti turističnim krajem in v obratni smeri. Nekaj vpliva na promet bo imel tudi konec počitnic v Belgiji, delu Nemčije ter na Madžarskem. Zaradi nujnega popravila v nesrečah poškodovanih jeklenih varnostnih ograj bo v soboto, 4. novembra 2017, od predvidoma 14. do 22. ure med počivališčem Ravbarkomanda in priključkom Postojna proti Kopru zaprt prehitevalni pas na razdalji 1,5 km, promet bo urejen zgolj po voznem pasu, zato je lahko pričakovati zastoje.

02.11.2017 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 3. novembra 2017

Zaradi začetka jesenskih počitnic in praznikov v večjem delu Evrope pričakujemo povečan promet predvsem proti turističnim krajem in v obratni smeri, vse do začetka novembra.

26.10.2017 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 27. oktobra

Konec oktobra in začetek novembra sta čas jesenskih počitnic v večjem delu Evrope, zato bo zadnja dva vikenda v oktobru povečan promet proti turističnim krajem in v obratni smeri.

19.10.2017 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 20. oktobra

Konec tedna se obeta povečan promet iz urbanih središč proti turističnim krajem in v obratni smeri. Nekaj dodatnega prometa pričakujemo od meje z Avstrijo proti meji s Hrvaško, saj se začenjajo počitnice v južnem in srednjem delu Nizozemske, menjajo počitnice v predelih Nemčije ter končujejo počitnice v delu Švice.

13.10.2017 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 13. oktobra

Konec tedna se obeta povečan promet iz urbanih središč proti turističnim krajem in v obratni smeri. Nekaj dodatnega prometa pričakujemo od meje z Avstrijo proti meji s Hrvaško, saj se začenjajo krajše počitnice v delu Švice in Nemčije. V nedeljo je tudi praznik na Hrvaškem.

06.10.2017 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 6. oktobra

Konec tedna se obeta povečan promet iz urbanih središč proti turističnim krajem in v obratni smeri. Zaradi praznika v Nemčiji v torek, 3. oktobra 2017, ter začetka krajših počitnic v Švici in delu Nemčije pričakujemo nekaj več prometa kot običajno tudi od meje z Avstrijo proti Hrvaški.

29.09.2017 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 29. septembra

Konec tedna se obeta povečan promet iz urbanih središč proti turističnim krajem, predvsem v soboto pa še vedno pričakujemo nekoliko povečan promet od hrvaške in slovenske obale proti Avstriji.

21.09.2017 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ