Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Obnovitvena dela
Obnovitvena dela na severni ljubljanski obvoznici so zaključena

Danes, dne 16. septembra, so vzdrževalci DARS d.d. predčasno odstranili zaporo na severni ljubljanski obvoznici na odseku med Celovško cesto in krožiščem Tomačevo. Večjih zastojev v času obnovitvenih del ni bilo.

16.09.2016 VEČ
Obnovitvena dela
Obnova gorenjske avtoceste: V drugi fazi bo začasno zaprt priključek Kranj - vzhod proti Ljubljani

Na odseku gorenjske avtoceste A2 med Kranjem in Brnikom, kjer od začetka avgusta potekajo obsežnejša obnovitvena dela, se skladno s časovnico zaključuje prva faza, obnova smernega vozišča proti Jesenicam. Predvidoma v nedeljo, 11. septembra, bodo delavci družbe DARS d.d. začeli z deli za prestavitev zapore na smerno vozišče proti Ljubljani. Za vzpostavitev zapore bodo izvajali dela do srede, 14. septembra, pri čemer bo velika večina del opravljena v nočnem času, tako da bo promet čim manj oviran. Priključek Kranj - vzhod bo proti Ljubljani (uvoz na avtocesto proti Ljubljani in izvoz z nje iz smeri Jesenic) popolnoma zaprt od predvidoma srede zjutraj, 14. septembra, in sicer predvidoma od sedem do največ deset dni.

09.09.2016 VEČ
Obnovitvena dela
Od 4. septembra spet po obeh smernih voziščih severne obvoznice

Na severni ljubljanski obvoznici H3 med Celovško cesto in Tomačevim, kjer potekajo obnovitvena dela, bo od nedelje dopoldne, 4. septembra, promet v okviru zadnje faze del spet urejen po obeh smernih voziščih obvoznice in bo potekal po voznem in odstavnem pasu tako v smeri Štajerske kot tudi Primorske. Odprti bodo tudi vsi priključki; do nedelje dopoldne ostaja sicer zaprt le še uvoz na obvoznico s Celovške ceste proti Štajerski.

02.09.2016 VEČ
Obnovitvena dela
Obnova severne obvoznice: Kot zadnji bo teden dni zaprt uvoz na obvoznico s Celovške ceste proti Štajerski

Na odseku severne ljubljanske obvoznice H3 med Tomačevim in Celovško cesto bo predvidoma v nedeljo dopoldne, 28. avgusta, na priključku Ljubljana Savlje znova odprt uvoz na obvoznico (iz smeri Verovškove ul./Litostrojske c.), medtem ko ostaja izvoz z obvoznice prek priključka Industrijska cona Šiška (na Litostrojsko c.) zaprt predvidoma do torka, 30. avgusta. Prav tako se v nedeljo, 28. avgusta, za teden dni zapre uvoz na severno obvoznico v smeri Štajerske na priključku Ljubljana - center (Celovška c.), torej iz smeri Šiške proti Bežigradu.

26.08.2016 VEČ
Obnovitvena dela
Hitra cesta skozi Maribor na odseku pokritega vkopa Maribor zaprta v obe smeri med 24. in 27. avgustom

V okviru obnove elektro-strojne opreme v pokritem vkopu Maribor na hitri cesti H2 Maribor–Tezno bo, kot smo napovedali ob začetku del, od vključno srede, 24. avgusta, do predvidoma sobote, 27. avgusta, popolna zapora obeh smernih vozišč hitre ceste (v smeri Ljubljane in Šentilja). Popolna zapora je nujna zaradi del v pogonski centrali in testiranja sistema. Obvoz bo urejen.

23.08.2016 VEČ
Obnovitvena dela
Obnova štajerske avtoceste: Zaprt bo uvoz na avtocesto prek priključka Arja vas proti Ljubljani

Na odseku štajerske avtoceste A1 Arja vas (Žalec)–Šempeter od sredine julija potekajo obsežna obnovitvena dela. V tem tednu se bodo začela dela na smernem vozišču avtoceste proti Ljubljani, zato bo promet potekal dvosmerno po drugi polovici avtoceste, po dveh zoženih pasovih v vsako smer. V času postavitve zapore, med 23. in 25. avgustom, bo oviran promet v smeri Maribora, takoj po postavitvi zapore bo za dalj časa za ves promet zaprt uvoz na avtocesto prek priključka Arja vas (Žalec) proti Ljubljani.

22.08.2016 VEČ
Obnovitvena dela
Dela na severni obvoznici: Konec tedna odprt priključek Bežigrad

Na odseku severne ljubljanske obvoznice H3 med Tomačevim in Celovško cesto se nadaljujejo obsežna obnovitvena dela, zaradi česar je zaprto smerno vozišče proti Štajerski. Promet je urejen dvosmerno po drugi polovici obvoznice. Predvidoma najpozneje v nedeljo, 21. avgusta, bo znova odprt priključek Bežigrad (Dunajska cesta) proti Štajerski, hkrati bo na priključku Savlje predvidoma za en teden zaprt uvoz na obvoznico v smeri Štajerske.

19.08.2016 VEČ
Obnovitvena dela
Med Brnikom in Kranjem med 22. in 24. avgustom v smeri Karavank le po enem pasu

V okviru obnovitvenih del, ki od začetka avgusta potekajo na odseku gorenjske avtoceste med Kranjem in Brnikom, bo promet od ponedeljka zjutraj, 22. avgusta, do predvidoma srede popoldne, 24. avgusta, v smeri Karavank potekal samo po enem pasu. Proti Ljubljani bo še naprej urejen po dveh zoženih pasovih.

18.08.2016 VEČ
Obnovitvena dela
Obnova cestišča severne obvoznice proti Primorski zaključena v roku, začetek del na drugi polovici

Na severni ljubljanski obvoznici H3 je po poldrugem mesecu in skladno s časovnico v sklepni fazi obnova smernega vozišča proti Primorski, tako da bodo delavci DARS d.d. drevi, predvidoma ob 18. uri, začeli postavljati zaporo na drugi polovici obvoznice, v smeri Štajerske. Promet bo na odseku med Celovško cesto in krožiščem Tomačevo potekal po obnovljenem cestišču, po dveh zoženih pasovih v obe smeri vožnje. V prvi fazi, predvidoma do 16. avgusta, bo zaprt priključek Bežigrad v smeri Štajerske, in sicer izvoz z obvoznice na Dunajsko cesto ter uvoz nanjo z Dunajske ceste proti Štajerski.

04.08.2016 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ