Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

MED KRANJEM IN BRNIKOM MED 20. IN 26. SEPTEMBROM V SMERI LJUBLJANE LE PO ENEM PASU

19.09.2016
V okviru obnovitvenih del, ki od začetka avgusta potekajo na odseku gorenjske avtoceste med Kranjem in Brnikom, bo promet od torka 20. septembra, po jutranji konici, do predvidoma ponedeljka 26. septembra, v smeri Ljubljane potekal samo po enem pasu. V smeri Karavank bo še naprej urejen po dveh zoženih pasovih.
 
V tem času bo na priključku Kranj – vzhod zaprt izvoz in uvoz na avtocesto proti Ljubljani. Zaprto bo tudi počivališče Voklo Jug. Na priključku Spodnji Brnik bo zaprt izvoz iz avtoceste iz smeri Karavank. Promet bo voden preko priključka Kranj Zahod.

V času vzpostavitve enega prometnega pasu proti Ljubljani, je še posebej v jutranjih prometnih konicah, pričakovati zastoje pred preusmeritvijo prometnega toka na en vozni pas.

V smeri Ljubljane bodo mogoči izredni prevozi do širine 3,5 m.
 
Uporabnike avtoceste pozivamo, naj pozorno spremljajo prometno signalizacijo, upoštevajo hitrostne omejitve, pozorni naj bodo na delavce na območju avtocestnega delovišča. Pravočasno naj se pozanimajo o stanju in razmerah na cesti.
 

Pred potjo preverite razmere na cestah:
• PIC (prometnoinformacijski center): www.promet.si  ali tel. 1970
• avtomatski telefonski odzivnik o stanju prometa na avtocestah: 080 22 44
• mobilna aplikacija DarsPromet+ oz. DarsTraffic+

Prosimo za strpno in varno vožnjo

Nazaj