Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Zaradi del bodo začasno zaprti priključki Postojna in Vodice (oba proti Ljubljani) ter Ajdovščina (proti Novi Gorici)

28.05.2018

Zaradi del bodo začasno zaprti trije priključki, ki so razmeroma močno prometno obremenjeni zlasti v jutranji in popoldanski konici. Že danes popoldne bo na hitri cesti skozi Vipavsko dolino H4 zaprt priključek Ajdovščina v smeri Nove Gorice (tako uvoz na hitro cesto kot izvoz z nje v navedeni smeri), od jutri dalje pa na primorski avtocesti priključek Postojna v smeri Ljubljane (tako uvoz na avtocesto kot izvoz z nje v navedeni smeri) ter na gorenjski avtocesti priključek Vodice v smeri Ljubljane (tako uvoz na avtocesto kot izvoz z nje v navedeni smeri).

Priključek Postojna na primorski avtocesti A1 bo proti Ljubljani zaradi rušitve cestninske postaje zaprt za ves promet od torka, 29. maja 2018, od 9.30 dalje:

  • uvoz na avtocesto proti Ljubljani bo popolnoma zaprt dvakrat po tri dni: od torka, 29. maja 2018, od 9.30 dalje do petka, 1. junija 2018, do 4. ure zjutraj ter od 8. junija 2018 od 9.30 do 12. junija 2018 do polnoči;
  • medtem ko bo izvoz z avtoceste iz smeri Kopra zaprt do zaključka vseh del rušitve cestninske postaje na priključku Postojna proti Ljubljani, do 12. junija 2018 do polnoči;

 

  • izvoz z avtoceste iz smeri Ljubljane bo zaprt od petka, 8. junija 2018, od 12. ure do torka, 12. junija 2018, do 15. ure;
  • uvoz na avtocesto proti Kopru bo zaprt vse do torka, 12. junija 2018, do polnoči.

Uporabniki avtoceste bodo lahko uporabili priključek Razdrto.

 

 

Po 12. juniju 2018, ko bodo dela rušitve cestninske postaje na priključku Postojna proti Ljubljani zaključena, sledi rušitev cestninske postaje na priključku Postojna proti Kopru.

 

Priključek Vodice na gorenjski avtocesti A2 bo proti Ljubljani zaradi obnove avtoceste, ki poteka v sklopu rušitve cestninske postaje Torovo, zaprt od torka, 29. maja 2018, do predvidoma 10. junija 2018 zvečer. Uvoz na avtocesto proti Ljubljani bo v torek zaprt po jutranji konici, ob 10. uri, izvoz z avtoceste iz smeri Kranja pa dve uri prej, ob 8. uri. Obvoz bo za voznike, ki se bodo po avtocesti pripeljali iz smeri Kranja s ciljem zapustiti avtocesto na priključku Vodice, voden preko priključka Spodnji Brnik (Aerodrom). Za uporabnike uvoza na avtocesto v Vodicah pa bo promet proti Ljubljani voden preko Skaručne na priključek Šmartno. 

Priključek Ajdovščina na hitri cesti H4 bo proti Novi Gorici zaradi obnove hitre ceste, ki poteka na delih odsekov Vipava–Ajdovščina–Selo zaprt od danes, 28. maja 2018, popoldne do predvidoma 12. junija 2018. Promet bo urejen preko priključka Vipava ali preko priključka Selo.

Nazaj