Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Intervencijsko zaprtje enega pasu na viaduktu Ravbarkomanda v smeri Ljubljane

29.06.2017

Uporabnike obveščamo, da je po vzpostavitvi zapore prehitevalnega pasu in dveh zoženih pasov ob desnem robu vozišča na viaduktu Ravbarkomanda včeraj v smeri proti Ljubljani prišlo do nepredvidenih lokalnih poškodb vozišča. Te je treba zaradi zagotavljanja varnosti udeležencev v prometu nujno takoj sanirati.

Dela na sanaciji teh poškodb so se pričela izvajati včeraj zvečer, njihovo dokončanje pa je bilo predvideno za danes zjutraj. Zaradi močnega deževja tega ni bilo mogoče realizirati, zato so se neodložljiva sanacijska dela žal zavlekla v današnji dan. Dokončanje nujnih sanacijskih del zelo ovira trenutno slabo vreme, vendar pričakujemo, da bomo promet sprostili po dveh pasovih še danes v popoldanskem času.

Uporabnikom se za nastalo situacijo iskreno opravičujemo in jih prosimo za razumevanje.

Nazaj