Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Odprta info točka ob odseku Draženci Gruškovje

18.05.2016

Z današnjim dnem smo v občini Podlehnik, v neposredni bližini osnovne šole Podlehnik, občanom, medijem, strokovnim in drugim javnostim odprli vrata info točke, ki je namenjena seznanjanju s potekom izgradnje avtocestnega odseka Draženci Gruškovje.

Gre za točko, ki smo jo predvsem domačinom obljubili že ob pričetku projekta, je ob odprtju domačine in novinarje nagovoril direktor projekta Bogdan Vrezner. V nagovoru se je lokalnim skupnostim zahvalil za dobro in tvorno sodelovanje in napovedal, da se predaja odseka prometu planira ob koncu leta 2018. Predvsem domačine je ob tem pozval k strpnosti in razumevanju v času izgradnje.

Župan občine Podlehnik Marko Maučič je spomnil, da gre pri projektu izgradnje odseka za prvi tovrstni projekt izgradnje avtoceste, ko gradnja poteka pod prometom, zato je informiranost domačinov toliko večjega pomena. Poudaril je še, da je za domačine izgradnja odseka velikega pomena zaradi večje varnosti in pretočnosti, najpomembnejšo vlogo pa imajo nadvozi, ki bodo omogočali varnejše prečkanje doline.

V info točki se bodo odvijale predstavitve projekta za različne javnosti, vsako zadnjo sredo ob 13. uri pa bodo vrata odprta za vse, ki imajo kakršna koli vprašanja v povezavi z izgradnjo projekta. Za vsa vprašanja je na voljo e-nabiralnik drazenci@dars.si, informacije so dosegljive tudi prek:

- www.dars.si
- www.youtube.com (kanal DARS d.d.)
- Twitter: @DARS_SI

Potek izgradnje odseka si lahko ogledate tu:

- https://www.youtube.com/watch?v=P1hGBEinc6I
- https://www.youtube.com/watch?v=pSwo5gfRe7Q
- https://www.youtube.com/watch?v=ljMf3t7BTaQ


 

 
 

                                                                                                                                                       

Nazaj