Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

O poteku gradnje odseka Draženci Gruškovje tudi Vlada RS

10.03.2016

Tekom obiska Vlade RS v Podravju se je na gradbišču novega avtocestnega odseka Draženci Gruškovje mudil minister za infrastrukturo, dr. Peter Gašperšič. Poudaril je, da gre za zahteven projekt, saj se istočasno gradi AC in vzporedna cesta in da »računamo na to, da bo ta investicija uspešno zaključena v okviru zastavljenih terminskih načrtov, kar je zelo pomembno za regijo in državo.«Predsednik uprave DARS d.d., dr. Tomaž Vidic je ob tem povedal, da je nov odsek pomemben predvsem za lokalno prebivalstvo, ki je predvsem v času turistične sezone priča velikim obremenitvam. Poudaril je tudi, da projekt poteka skladno z načrti in da se bo skladno s pogodbenimi roki končal do konca leta 2018.

Kot znano, je pričetek del na odseku stekel v lanskem letu, po položitvi temeljnega kamna oktobra 2015. Več v videu: http://bit.ly/1Rzqujv.

Sicer gradnja poteka skladno z načrti. Več: http://bit.ly/1UBnU1N in v videu: http://bit.ly/1Ts4LQt.


Nazaj