Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Splošne novice
Vozniki tovornjakov zadovoljni s sistemom cestninjenja DarsGo

Minili sta nekaj več kot dve leti od zelo uspešne uvedbe enega večjih projektov v zgodovini družbe DARS d. d., sistema DarsGo. Sistem DarsGo je tudi v zadnji raziskavi merjenja zadovoljstva uporabnikov naših avtocest in hitrih cest med vsemi področji dosegel najvišjo oceno zadovoljstva.

26.05.2020 VEČ
Splošne novice
DARS na gorenjsko avtocesto z dvoslojno površinsko prevleko

V ponedeljek, 25. 5., bo družba DARS začela nanašati dvoslojno površinsko prevleko na približno 400 m vozišča na odseku avtoceste A2 med priključkom Kranj zahod in Podtaborom proti Jesenicam, na območju viaduktov Tržiška Bistrica, Lešnica, Ljubno, Peračica, Dobruša in Zgoša, ravno tako proti Jesenicam, ter delu razcepa Podtabor in priključku Naklo.

22.05.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 28. maja 2020

Ker se promet na slovenskih cestah povečuje, v času jutranjih in popoldanskih prometnih konic ponovno prihaja do zastojev, še posebej na območjih delovnih zapor. Zaradi postopnega sproščanja protikoronskih ukrepov ter praznika v nekaterih evropskih državah je pričakovati vse več prometa od Avstrije proti Hrvaški. Na mejnih prehodih s sosednjimi državami ostaja nadzor prometa in potnikov. Občasno pred mejnimi prehodi prihaja tudi do daljšega čakanja.

21.05.2020 VEČ
Obnovitvena dela
Pričenja se obnova predora Golovec

V ponedeljek, 18. 5., se pričnejo pripravljalna dela za obnovo predora Golovec, ki bodo potekala pod prometom, vendar le po dveh pasovih v vsako smer vožnje. 12. junija sledi popolna zapora zahodne predorske cevi, ki bo trajala predvidoma do 16. avgusta, in preusmeritev celotnega prometa skozi drugo cev.

15.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov štajerske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 17. maja 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A1, in sicer na odsekih med priključkom Maribor jug (Slivnica) in Žalcem (Arja vas).

15.05.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 21. maja 2020

Na mejnih prehodih s sosednjimi državami ostaja poostren nadzor prometa in potnikov, občasno prihaja tudi do daljšega čakanja. Ker se promet na slovenskih cestah postopno povečuje, voznike opozarjamo, da v času jutranjih in popoldanskih prometnih konic ponovno prihaja do zastojev, še posebej na območjih delovnih zapor.

14.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov dolenjske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 14. maja 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A2, in sicer na odsekih med priključkom Trebnje zahod in mejnim prehodom Obrežje.

13.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov štajerske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 12. maja 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A1, in sicer na odsekih med priključkom Maribor jug (Slivnica) in Žalcem (Arja vas).

11.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov gorenjske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 9. in 10. maja 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A2, in sicer na odsekih med predorom Karavanke in Vodicami.

08.05.2020 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ