Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 19. septembra 2019

Ta konec tedna pričakujemo še zadnji nekoliko večji val vračanja tujih turistov domov. Največ jih bo v petek in soboto od Hrvaške proti Avstriji. Zastoje pričakujemo pred predorom Karavanke. S koncem turistične sezone se bo povečalo tudi število delovnih zapor. Na avtocestah bo poleg obstoječih obnov ponekod več nujnih krpanj cestišča. Voznikom priporočamo, da so pozorni na omejitve hitrosti v zaporah in prometno signalizacijo ter da se pravilno razvrstijo na desni ali levi prometni pas, še posebej kadar želijo uporabiti katerega od izvozov na območju del.

12.09.2019 VEČ
Splošne novice
DARS na sejmu MOS o spremenljivi prometni signalizaciji

Družba DARS se tudi letos udeležuje Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti (MOS) v Celju, ki ga vsako leto obišče okoli 100.000 obiskovalcev. Tokratni Darsov razstavni prostor namenja največji poudarek predstavitvi spremenljive prometne signalizacije, ki jo sestavljajo portali, polportali, spremenljivi prometni znaki in spremenljiva kažipotna signalizacija.

11.09.2019 VEČ
Splošne novice
Objava sklica (izredne) seje skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, uprava Družbe za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, sklicuje 17. (izredno) sejo skupščine DARS d.d., ki bo 6. septembra 2019 ob 12. uri v sejni sobi uprave, v prostorih DARS d.d., Izpostava Ljubljana, Dunajska 7.

06.09.2019 VEČ
Splošne novice
Sklepi 17. (izredne) seje skupščine DARS d.d.

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, v pripetem delu notarskega zapisnika objavlja sklepe 17. (izredne) seje skupščine DARS d.d., ki je bila 6. septembra 2019.

06.09.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 12. septembra 2019

Zaradi konca šolskih počitnic se na naše ceste vračajo običajne jutranje in popoldanske prometne konice. Dodatno bo promet povečan zaradi vračanja zlasti avstrijskih in nemških turistov domov. Te zgostitve pričakujemo med petkom in torkom od Hrvaške proti Avstriji. V času prometnih konic pričakujemo zastoje na območju delovnih zapor. Najbolj obremenjena bo gorenjska avtocesta med Kranjem in Karavankami, občasno pa še vedno tudi avtocesta A1 med Koprom in Ljubljano.

05.09.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 5. septembra 2019

Z začetkom šolskega leta se vračajo običajne jutranje in popoldanske prometne konice predvsem na vpadnicah v večja mesta. Na gorenjski avtocesti A2 od Ljubljane proti Kranju bodo dodatne zgostitve povzročili turisti, ki se bodo pridružili že sicer povečanemu prometu ob popoldanski konici. Večji del počitniškega prometa pričakujemo v soboto in nedeljo od Hrvaške proti Avstriji. Najbolj obremenjena bo avtocesta A1 med Koprom in Ljubljano. Največ zastojev bo na mejnih prehodih v Istri, na Gruškovju ter pred predorom Karavanke in prehodom Šentilj proti Avstriji.

29.08.2019 VEČ
Splošne novice
Objava sklica skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, uprava Družbe za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, sklicuje 16. sejo skupščine DARS d.d., ki bo 28. avgusta 2019 ob 10. uri v sejni sobi uprave, v prostorih DARS d.d., Izpostava Ljubljana, Dunajska 7.

28.08.2019 VEČ
Splošne novice
Sklepi 16. seje skupščine DARS

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, v pripetem delu notarskega zapisnika objavlja sklepe 16. seje skupščine DARS d.d., ki je bila 28. avgusta 2019.

28.08.2019 VEČ
Finančne novice
Objava nerevidiranega polletnega poročila

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi 112. in 113. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov objavlja nerevidirano poročilo o poslovanju družbe DARS d.d. v prvem polletju 2019.

27.08.2019 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ