Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 29. aprila 2022

Zaradi prvomajskih praznikov in šolskih počitnic pričakujemo povečan promet. Konec tedna bo na štajerski avtocesti pred predorom Golo Rebro proti Mariboru promet potekal po enem pasu. V ponedeljek se na pomurski avtocesti začnejo elektromontažna dela med Lendavo in Pincami.

22.04.2022 VEČ
Finančne novice
Letno poročilo DARS za leto 2021

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in veljavne zakonodaje objavlja revidirano Letno poročilo DARS d.d. za leto 2021.

22.04.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 22. aprila 2022

Opozarjamo na povečan promet vse do torka zaradi velikonočnih praznikov v večjem delu Evrope. Domačim uporabnikom se bodo na našem avtocestnem omrežju pridružili tuji vozniki.

15.04.2022 VEČ
Splošne novice
Poostren nadzor nad uporabo e-vinjet

Bližajo se velikonočni in prvomajski prazniki, ko se domačim uporabnikom avtocestnega omrežja pridruži tudi veliko tujih voznikov. Zato je v prihodnjih dneh na celotnem avtocestnem omrežju pričakovati poostren nadzor nad uporabo e-vinjet.

12.04.2022 VEČ
Splošne novice
Kadrovske štipendije 2022

Raznolikost dela v DARS je zelo velika, kar omogoča mladim, da s primerno zavzetostjo in delom uresničujejo svoje strokovne interese in karierne ambicije. Mladim do zaposlitve pomagamo tudi s kadrovskimi štipendijami.

12.04.2022 VEČ
Splošne novice
Odziv družbe DARS na novi zakon o cestah

V Državnem zboru RS je bil sprejet nov zakon o cestah, ki med drugim v 7. členu določa (kot že do sedaj veljavni zakon), da je DARS kot upravljavec avtocest in hitrih cest odgovoren za izvajanje storitev odstranjevanja poškodovanih ali pokvarjenih vozil ter da lahko za odstranjevanje poškodovanih ali pokvarjenih vozil izbere izvajalca odvoza vozil.

08.04.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 15. aprila 2022

V nedeljo bomo na primorski avtocesti med Logatcem in Uncem proti Kopru sanirali vozišče, na štajerski avtocesti med predoroma Golo Rebro in Pletovarje bomo menjali varnostno ograjo, med Arjo vasjo in Celjem proti Mariboru pa bodo potekala geodetska dela.

08.04.2022 VEČ
Splošne novice
Razvoj novih tehnologij v prometu

DARS že dlje časa uspešno predstavlja Slovenijo v velikem evropskem projektu C-Roads, kjer 18 držav usklajuje razvoj na področju sodobnih t. i. kooperativnih inteligentnih transportnih sistemov (C-ITS).

08.04.2022 VEČ
Splošne novice
Nova podoba malih počivališč

Začenja se prenova malih počivališč na slovenskem avtocestnem omrežju, ki bodo imela po končani prenovi poenoteno celostno podobo, ki bo urbana in moderna. Poleg parkirnih prostorov bodo po novem na vseh malih počivališčih okrepčevalnica, sanitarije, ločen prostor za kadilce s kadilnico, otroško igrišče, prostor za počitek in rekreacijo ter informacijska točka.

01.04.2022 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ