Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 28. februarja 2019

Konec tedna pričakujemo nekoliko povečan promet proti turističnim krajem, saj se začenjajo počitnice v zahodnem delu Slovenije.

21.02.2019 VEČ
Finančne novice
Finančni koledar za leto 2019

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d. d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje objavlja finančni koledar za leto 2019, ki je v pripetem dokumentu.

18.02.2019 VEČ
Splošne novice
Za drugo cev Karavank postopek s pogajanji s šestimi ponudniki

Strokovna komisija za izvedbo postopka javnega naročila Izgradnja vzhodne cevi avtocestnega predora Karavanke je po temeljitem pregledu vseh ponudb ugotovila, da so vse ponudbe nedopustne. Zato se skladno z danes objavljeno odločitvijo postopek zaključi brez izbire.

15.02.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do četrtka, 21. februarja 2019

Pričakujemo povečan promet proti turističnim krajem, saj se začenjajo počitnice v vzhodnem delu Slovenije in delu Avstrije. Zaradi nujnega popravila poškodovanega gradbenega dela na mostu čez Gradaščico je v soboto, 16. februarja 2019, pričakovati zastoje na delu zahodne ljubljanske obvoznice, iz smeri južne ljubljanske obvoznice in primorske avtoceste proti Kosezam.

14.02.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do četrtka, 14. februarja 2019

V nedeljo, 10. februarja 2019, bo zaradi del od 8. do predvidoma 18. ure zaprto smerno vozišče hitre ceste H4 med Nanosom in Vipavo proti Novi Gorici, obvoz bo urejen po regionalni cesti Razdrto–Vipava. Sicer pa v prihajajočem tednu ne pričakujemo večjih zgostitev prometa.

07.02.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 7. februarja 2019

Po napovedih ARSO se nam obeta nestanovitno vreme z jutranjo meglo, občasnim dežjem in snegom, zato voznike opozarjamo na poslabšane vozne razmere. Pozivamo jih, naj se na pot opravijo prej kot ponavadi in naj odstranijo sneg z vozil. V soboto, 2. februarja 2019, se začenjajo počitnice v nekaterih delih Avstrije. V nedeljo, 3. februarja 2019, bo zaradi del zaprto smerno vozišče hitre ceste H4 med Nanosom in Vipavo proti Novi Gorici. Zaradi praznika v petek, 8. februarja 2019, pričakujemo močnejšo jutranjo in popoldansko prometno konico dan prej, v četrtek, 7. februarja 2019.

31.01.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do četrtka, 31. januarja 2019

Voznike opozarjamo predvsem na poslabšane vozne razmere zaradi slabe vremenske napovedi. Zaradi del ni predvidenih večjih ovir.

24.01.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do četrtka, 24. januarja 2019

V prihajajočem tednu ni predvidenih večjih dogodkov, ki bi vplivali na potek prometa. Občasno bodo potekala le kratkotrajna vzdrževalna dela. V petek, 18. januarja 2019, bo dež po nižinah prešel v sneg. K varnejši vožnji v zimskih razmerah pripomore dobra priprava motornega vozila na zimo. Z vozila odstranite sneg.

17.01.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do četrtka, 17. januarja 2019

V nedeljo, 13. januarja 2019, bo zaradi zaključka počitnic na Hrvaškem predvidoma nekoliko povečan promet od Avstrije proti Hrvaški. Tako kot vsak petek je tudi tokrat v drugi polovici popoldneva pričakovati gostejši promet na ljubljanskem obroču kot običajno, še zlasti na južnem delu iz smeri Primorske proti Dolenjski ter na severnem delu v obeh smereh. V prihajajočem tednu sicer ni predvidenih večjih del, ki bi vplivala na promet. Potekala bodo zgolj kratkotrajna redna vzdrževalna dela, kot so menjave jeklenih varovalnih ograj oziroma varovalnih mrež odstavnih pasov.

10.01.2019 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ