Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Finančne novice
Sklepi 22. izredne seje skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, v pripetem delu notarskega zapisnika objavlja sklepe 22. izredne seje skupščine družbe DARS, ki je bila 23. septembra 2022.

26.09.2022 VEČ
Finančne novice
Objava sklica skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana, in veljavne zakonodaje uprava Družbe za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS, d. d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, sklicuje 22. izredno sejo skupščine družbe DARS, d. d., ki bo 23. septembra 2022 ob 13. uri v prostorih družbe DARS, d. d., Dunajska 7, Ljubljana.

23.09.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 30. septembra 2022

S prihodom koledarske jeseni se nadaljuje nestanovitno vreme z občasnimi padavinami, zato svetujemo previdno vožnjo. Konec tedna na slovenskem avtocestnem omrežju načrtujemo več vzdrževalnih in obnovitvenih del.

23.09.2022 VEČ
Obnovitvena dela
Obnova vozne površine in varnostna nadgradnja odseka med Divačo in Kozino

Družba DARS po koncu turistične sezone začenja obnovo vozne površine odseka primorske avtoceste A1 med Divačo in Kozino proti Kopru. Dela bodo potekala v več fazah, med preusmeritvijo na polovico avtoceste bo promet potekal po po enem pasu v vsako smer vožnje.

16.09.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 23. septembra 2022

Prihodnji teden se začenja obnova in varnostna nadgradnja primorske avtoceste med Divačo in Kozino. Zaradi obnove nadvoza Ljubečna na štajerski avtocesti bo ob koncih tedna oviran promet na območju priključka Celje vzhod.

16.09.2022 VEČ
Obnovitvena dela
Obnova in varnostna nadgradnja vipavske hitre ceste med Šempetrom pri Gorici in Vrtojbo

Na vipavski hitri cesti H4 se na odseku med priključkom Šempeter pri Gorici in mejnim prehodom Vrtojba začenja obsežnejša obnova vozišča in objektov, ki bo trajala predvidoma do sredine decembra letos.

09.09.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 16. septembra 2022

Konec tedna bo zaprta vipavska hitra cesta med Šempetrom pri Gorici in Vrtojbo proti Italiji. Nato bo v noči na ponedeljek stekla napovedana obnova tega odseka hitre ceste, promet bo v času del urejen po enem pasu v vsako smer vožnje.

09.09.2022 VEČ
Splošne novice
Prvih sedem malih avtocestnih počivališč bo prenovljenih z oktobrom

DARS s projektom prenove malih počivališč na avtocestnem omrežju odgovarja na potrebe uporabnikov. Ocene vsakoletnih meritev zadovoljstva uporabnikov so namreč pokazale na potrebo po celoviti izboljšavi malih počivališč, ki jo je imel DARS sicer predvideno že od leta 2009, k realizaciji pa je pristopil pod trenutno upravo.

06.09.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 9. septembra 2022

Zaradi vračanja turistov s hrvaške in slovenske obale bo tudi ta konec tedna povečan promet proti Avstriji. Najdaljši zastoj je pričakovati pred predorom Karavanke, ta lahko v petek in nedeljo preseže 5 km, v soboto tudi 8 km.

02.09.2022 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ