Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Splošne novice
Deset let predora Karavanke: 1991 - 2001; Prevoz nevarnih snovi in izredni tovori

Promet z nevarnimi snovmi in izrednimi tovori se povečuje.

30.05.2001 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 27. avgusta 2020

Pričakujemo povečan promet na mejnih prehodih z Avstrijo in Hrvaško. Na mejnih prehodih ostaja nadzor prometa in potnikov. V teku so prenova pomurske avtoceste med Mursko Soboto in Turniščem, vipavske hitre ceste med Selom in Vogrskim ter dolenjske avtoceste med Drnovim in Brežicami. Večjih vplivov na potek prometa v območju izvajanja del ni pričakovati.

Splošne novice
DARS prodaja neaktivna osnovna sredstva

Zbiramo ponudbe za odprodajo neaktivnih osnovnih sredstev, ki so v lasti DARS, d. d. Ponudniki oddajo ponudbo v tiskanem izvodu najkasneje do srede, 5. maja 2021, do 10. ure na naslov Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, d. d., Dunajska 7, 1000 Ljubljana, glavna pisarna, soba 107.

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ