Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Cestninski sistem in ceste
Cenik cestnine
Načini plačevanja cestnine
Vračilo E-medija
Dokumenti s področja cestnine
Cestnina v drugih državah
Cestninski uporabniški center
Portal uporabnikov EM
EETS
 

Portal uporabnikov elektronskih medijev

Dobrodošli na straneh uporabnikov elektronskih medijev za plačevanje cestnine.

Registrirani uporabniki lahko vstopite v portal uporabnikov z obstoječim uporabniškim imenom (identifikacijska številka) in geslom.

V primeru, da v spletni portal vstopate prvič se morate registrirati kot nov uporabnik. Na vaš elektronski naslov vam bomo poslali uporabniško ime in geslo. Po registraciji in vstopu v portal morate za pregledovanje porabe v rubriki »PREGLED PORABE« vpisati identifikacijsko številko vašega elektronskega medija.

Z vstopom v portal uporabnikov vam omogočamo:
  • brezplačen vpogled v prehode cestninskih postaj za tekoče leto ter višino dobroimetja na elektronski tablici sistema ABC, DARS kartici ali DARS transporter kartici.
  • uporabo aplikacije za vplačilo cestnine.
  • uporabo aplikacije za naročilo slovenskih in avstrijskih vinjet.
Pregled porabe elektronskih medijev za preteklo leto je možno izpisovati do 31. marca v tekočem letu. Po tem datumu je izpis za preteklo leto možno dobiti le z naročilom na faks: 01 518-83-05 ali e-pošto: cuc@dars.si. Cena naročenega izpisa po veljavnem ceniku je 2 € vključno z DDV po strani.

Uporabnik:
Geslo:
 
Prijava
Pozabljeno geslo
Nov uporabnik
Jezik:
 
SL EN DE IT
Navodila Instructions Anleitung Istruzioni
 
HU CS SK PL
Utasításai Návod Návod Instrukcja

Za dodatne informacije v zvezi z uporabo portala uporabnikov se obrnite na naslednji telefonski številki:
  • 080 15 03 – za morebitna dodatna vprašanja glede delovanja portala uporabnikov sistema ABC/DARS kartice, vsak delovnik med 7. do 20. uro.
  • 01/518-83-43 - samo za informacije v zvezi z uporabo aplikacije za naročanje dobroimetja, vsak delovnik med 8. in 15. uro
INFO
KontaktText

Enter your data:
* NameAndSurname:
Address:
PostalNum:
City:
* Email:
Phone:
* Subject:
* MemoText:
Priponka:
MustEnterData.
Prepiši kodo:
Send
Close