}

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do četrtka, 23. avgusta 2018

Zaradi počitnic je še vsaj ta in prihodnja dva konca tedna pričakovati povečan promet, predvsem med Avstrijo in Hrvaško v obeh smereh. Zaradi italijanskih dopustov ga lahko pričakujemo tudi v Istri med Italijo in Hrvaško, daljše čakalne dobe pa je pričakovati predvsem na mejnih prehodih s Hrvaško v Istri. Zaradi preplastitve dotrajanega vozišča na delu odseka med Šentjakobom in Domžalami je proti Mariboru v soboto in nedeljo pričakovati zastoje, saj bo promet urejen le po enem pasu. Tudi ta konec tedna bo prometno obremenjena primorska avtocesta, na Gorenjskem pa je pričakovati zastoje pred predorom Karavanke proti Avstriji.

16.08.2018 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do četrtka, 16. avgusta 2018

Zaradi počitnic po Evropi vse avgustovske konce tedna – od petka do vključno ponedeljka – pričakujemo povečan promet, predvsem med Avstrijo in Hrvaško v obeh smereh. Zaradi italijanskih kolektivnih dopustov pričakujemo tudi močno povečan promet v Istri ter na avtocesti A1 med Italijo in Madžarsko.

10.08.2018 VEČ
Obnovitvena dela
Od sobote popoldne onemogočen dostop z vzhodne na južno ljubljansko obvoznico

Od sobote, 11. avgusta 2018, od 14. ure do srede, 15. avgusta 2018, do 22. ure bo zaradi zaključevanja del na vzhodni ljubljanski obvoznici za ves promet zaprt krak, ki od predora Golovec vodi na južno obvoznico (proti Rudniku). V tem obdobju bo od galerije Strmec pa vse preko predora Golovec promet urejen le po enem pasu. Iz smeri dolenjske avtoceste bo v tem času promet na južni ljubljanski obvoznici med predorom Debeli hrib in izvozom Ljubljana - jug (Kočevje) na razdalji približno 1 km ravno tako urejen le po enem pasu (zaprt bo vozni pas).

07.08.2018 VEČ
Splošne novice
Izvajanje storitev odstranjevanja ovir z avtocest in hitrih cest

Družba DARS objavlja javni poziv zainteresiranim ponudnikom storitve odstranjevanja ovir z avtocest in hitrih cest, pomoči na cesti in dela z avtodvigali. Prijave na javni poziv se zbirajo do petka, 7. septembra 2018, do 10. ure. Podrobnejše informacije so objavljene v razdelku Javno zbiranje ponudb.

03.08.2018 VEČ
Finančne novice
Sklepi 14. seje skupščine DARS d.d.

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, v pripetem delu notarskega zapisnika objavlja sklepe 14. seje skupščine DARS d.d., ki je bila danes, 3. avgusta 2018.

03.08.2018 VEČ
Finančne novice
Objava sklica skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, uprava Družbe za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, sklicuje 14. sejo skupščine DARS d.d., ki bo 3. avgusta 2018 ob 10.00 uri v sejni sobi uprave, v prostorih DARS d.d., Izpostava Ljubljana, Dunajska 7.

02.08.2018 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do četrtka, 9. avgusta 2018

Zaradi počitnic po Evropi vse avgustovske konce tedna – od petka do vključno ponedeljka – pričakujemo povečan promet, še zlasti med Avstrijo in Hrvaško v obeh smereh vožnje. Zaradi pričetka italijanskih kolektivnih dopustov naslednja vikenda pričakujemo močno povečan promet predvsem v Istri med Italijo in Hrvaško.

02.08.2018 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do četrtka, 2. avgusta 2018

Zaradi počitnic po Evropi vse avgustovske konce tedna – od petka do vključno ponedeljka – pričakujemo zelo povečan promet. Zastoji bodo nastajali na avtocesti A2 med Avstrijo in Hrvaško v obeh smereh vožnje, v Istri med Italijo in Hrvaško ter na avtocesti A1 med Italijo in Madžarsko v obeh smereh vožnje.

26.07.2018 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do četrtka, 26. julija 2018

Visoko prometno obremenjeni bosta predvsem sobota in nedelja, tako iz smeri Avstrije proti Hrvaški kot tudi v obratni smeri. Vozniki naj pričakujejo daljše čakalne dobe na mejnih prehodih s Hrvaško. Največ gneče bo vsak poletni vikend na mejnih prehodih s Hrvaško v Istri  ter na mejnem prehodu Gruškovje na Štajerskem.

19.07.2018 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ