Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 26. aprila 2024

Ta konec tedna bodo dela na odseku primorske avtoceste med Brezovico in Vrhniko proti Kopru in na štajerski avtocesti med Framom in Slovensko Bistrico proti Ljubljani. Pričakovati je zastoje. Zaradi namestitve dodatne prometne opreme bo v nedeljo od 9. do 15. ure zaprta gorenjska avtocesta med priključkoma Jesenice zahod in Jesenice vzhod proti Karavankam.

19.04.2024 VEČ
Splošne novice
DARS uspešno sodeloval na reševalni vaji

DARS je v nedeljo, 14. aprila 2024, sodeloval na reševalni vaji »Podnanos 2024«, ki je dopoldne potekala na hitri cesti H4 med Vipavo in razcepom Nanos. Reševalci, policisti, gasilci in pristojne službe družbe DARS so bili vpeti v reševanje po hudi prometni nesreči, ki se je zgodila v predoru Podnanos. Vaja je bila po prvi oceni uspešna.

15.04.2024 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 19. aprila 2024

Na primorski avtocesti bodo popravila poškodovanih delov vozišč potekala ob koncih tedna do prvomajskih praznikov, potem pa bomo zaradi prihajajoče turistične sezone z deli zaključili. Ta konec tedna bodo dela na odsekih med Logatcem in Uncem ter med Postojno in Razdrtim proti Kopru. Pričakovati je zastoje. Zaradi izvedbe vaje v predoru Podnanos bo v nedeljo dopoldne zaprta vipavska hitra cesta med razcepom Nanos in Vipavo.

12.04.2024 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju

Uporabnike avtocest in hitrih cest obveščamo, da se bodo v soboto in nedeljo, 13. in 14. aprila 2024, med 8.30 in 15. uro izvajale meritve laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na posameznih avtocestnih vpadnicah na ljubljanski obroč in na delu obroča.

10.04.2024 VEČ
Splošne novice
Znani so nagrajenci prvega žreba

V nagradni igri "Vračilo kupnine za e-vinjeto" smo 5. 4. 2024 izžrebali prvih 25 nagrajencev, ki prejmejo celoten znesek kupnine za letno e-vinjeto.

09.04.2024 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 12. aprila 2024

Konec tedna bodo dela na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko proti Kopru ter na štajerski avtocesti med Šentjakobom in Domžalami proti Mariboru. Pričakovati je  zastoje.

05.04.2024 VEČ
Splošne novice
DARS za večjo varnost tudi z urjenjem v spretnosti manevriranja plužnih skupin

Za voznike plužnih vozil je pomembno, da obvladujejo vozilo, da ohranjajo vozne spretnosti in natančnost pri manevriranju z vozilom. Le tako bodo ceste kar se da prevozne in varne.  Naši sodelavci, ki skrbijo za redno vzdrževanje avtocest, so se danes pomerili v manevriranju plužnih vozil. Dokazali so, da so s spretnostjo in sodobno opremo kos vsem oviram ter pripravljeni na prihodnje izzive. Najboljših šest septembra odhaja na evropsko prvenstvo v Nemčijo. 

04.04.2024 VEČ
Finančne novice
Objava nerevidiranih računovodskih izkazov za leto 2023

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana in veljavne zakonodaje Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS, d. d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, objavlja nerevidirane računovodske izkaze za leto 2023.

30.03.2024 VEČ
Finančne novice
Sklepi 27. izredne seje skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, v pripetem delu notarskega zapisnika objavlja sklepe 27. izredne seje skupščine družbe DARS, ki je bila 29. 3. 2024.

29.03.2024 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ