Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Med prihajajočimi prazniki pričakovan povečan promet na slovenskih cestah

25.04.2006
V sredo, 26. aprila, v popoldanskih urah in v četrtek, 27. aprila, v dopoldanskih urah bodo predvidoma najbolj obremenjene ceste od notranjosti države proti Gorenjski in Primorski ter nekoliko manj proti Dolenjski, v torek, 2. maja, v popoldanskih in večernih urah, pa bodo predvidoma najbolj obremenjene ceste v obratnih smereh. Sicer pa je vse do sredine prihodnjega tedna pričakovati nekoliko povečan promet tudi na preostalih slovenskih cestah. 

Povečanega prometa iz smeri sosednjih držav v teh dneh ni pričakovati, saj je v teh državah, z izjemo Italije, državni praznik le v ponedeljek, 1. maja. V Italiji imajo državni praznik tudi v soboto, 29. aprila. 

Omejitev prometa v Sloveniji bo za tovorna vozila, katerih največja dovoljena masa presega 7,5 tone, med 8. in 22. uro, veljala:
- v četrtek, 27. aprila,
- v nedeljo, 30. aprila,
- v ponedeljek, 1. maja ter
- v torek, 2. maja. 

Voznikom svetujemo previdno in varno vožnjo. Preden se odpravijo na pot, lahko stanje cest in prometa na njih preverijo na prometnem portalu www.promet.si ali prek telefonske številke Prometno-informacijskega centra 01/518-8-518 oziroma glasovne pošte na telefonski številki 01/518-8-370.
Nazaj