Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Pravna obvestila

Spletna stran

1. Omejitev odgovornosti

Spletno mesto je bilo oblikovano z namenom omogočiti splošno informacijo o Družbi za avtoceste v Republiki Sloveniji (v nadaljevanju: DARS d.d.). Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja. DARS d.d. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu. Pridržujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

V DARS d.d. bomo z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. V DARS d.d. si pridržujemo pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

2. Avtorske pravice

Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Reproducira se jih lahko izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir naveden DARS d.d..


3. Elektronska sporočila

Elektronska sporočila in vse morebitne priloge (v nadaljevanju dokument) lahko vsebujejo poslovne skrivnosti DARS d.d. in so namenjene izključno naslovniku. Če ste pomotoma prejeli dokument, vas prosimo, da obvestite pošiljatelja, dokument pa takoj uničite. Kakršnokoli razkritje, distribucija ali kopiranje vsebine dokumenta je izrecno prepovedano. DARS d.d. ni odgovoren za spremenjen, preurejen ali ponarejen dokument niti za izgubo ali škodo, ki bi bila povzročena z uporabo dokumenta.

 

Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki jih ob obisku naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko ob vašem ponovnem obisku spletne strani prepoznamo vašo vrnitev ter vam s pomočjo piškotkov omogočimo njeno boljše delovanje in uporabo.

Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Naša spletna stran uporablja naslednje piškotke:

Izvor
Ime piškotka
Namen
Trajanje
Lastni piškotek
ASP.NET_SessionId
Piškotek se uporablja za normalno delovanje spletne strani (uporabnikova izbira jezika spletne strani)
le za čas seje
Google
__utma ... __utmd
Piškotke nastavi orodje Google Analytics. Omogoča pregled statistike spletnega mesta.
do 2 leti
Google
__utma ... __utmz, SC, _ga, PREF, SNID, NID, GoogleAccountsLocale_session, AnalyticsUserLocale, GAPS
Piškotki omogočajo prikaz ključnih funkcionalnosti Google zemljevidov. Uporabljajo se izključno na straneh, kjer so uporabljeni zemljevidi.
do 2 leti
Google
HSID, SSID, APISID, SAPISID,  VISITOR_INFO1_LIVE, demographics, use_hitbox, YSC, LOGIN_INFO, SID, PREF
 
Piškotki omogočajo prikazovanje ključnih funkcionalnosti Youtube videoposnetkov. Uporabljajo se izključno na straneh, kjer se prikazujejo Youtube videoposnetki.
do 10 let

 

Piškotki omogočajo prikazovanje ključnih funkcionalnosti Youtube videoposnetkov. Uporabljajo se izključno na straneh, kjer se prikazujejo Youtube videoposnetki.

do 10 let

 

Izjavljamo, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.
 

Google Analytics: 

 


(dopusti oz. onemogoči izdelovanje analitike z mojimi obiski spletnega mesta)

Upravljanje vaše politike zasebnosti z uporabo piškotkov na naši spletni strani
 
Pri vašem prvem obisku naše spletne strani vas s pasico na zgornjem delu strani vprašamo za dovoljenje uporabe piškotkov.  Če dovolite uporabo piškotkov, kliknite na gumb »Nadaljuj« na desni strani. Nastavitev si bomo zapomnili za naslednji obisk.

S klikom na politiko piškotkov vam je, poleg pojasnila in opisa, omogočena tudi možnost izklopa sledenja za namene statistike. To storite s klikom na povezavo »Izklopi«.

Vašo odločitev zapišemo v piškotek:

Izvor
Ime piškotka
Namen
Trajanje
lastni
cookie_choice
vsebuje informacijo o odločitvi uporabnika glede uporabe piškotkov
1 leto


Nastavitev lahko v nadaljevanju vedno spremenite.

Izklop piškotkov za vse spletne strani
 
Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoči (help) vašega brskalnika. V primeru popolnega izklopa piškotov vam morda katera izmed funkcionalnosti na spletni strani ne bo delovala.