Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Smo družini prijazno podjetje

Družba DARS je nosilka polnega certifikata Družini prijazno podjetje. Zavedamo se namreč, da življenje dnevno zahteva energijo zaposlenih na vsaj dveh frontah – v službi in doma. Usklajevanje zahtev tako ene kot druge strani je pogosto oteženo in stresno, kar se lahko odraža na zadovoljstvu zaposlenih pri delu, delovni uspešnosti ter učinkovitosti in nenazadnje na njihovem zdravju. Zaposlenim omogočamo, da v okviru možnosti, ki jih dopušča delo in njihove razmere, koristijo različne ukrepe za lažje usklajevanje obveznosti družinskega in delovnega življenja. Zaposlenim v okviru 16 sprejetih ukrepov omogočamo brezplačno anonimno psihološko podporo in svetovanje, jesensko-zimsko rekreacijo, obdarujemo njihove otroke idr.

 

Vsako leto preverjamo stanje organizacijske klime in zadovoljstva zaposlenih. Prijetno in spodbudno delovno okolje nudi zaposlenim več zadovoljstva pri delu, ob tem pa doseganje boljših rezultatov pri delu, saj zaposleni v opravljanje dela vložijo vse svoje delovne in osebnostne potenciale. V letu 2017 sta se organizacijska klima in zadovoljstvo zaposlenih v primerjavi z letom 2016 izboljšala, prav tako pa se je povečal delež zavzetih zaposlenih.   

 

Družba DARS ima zaposlene razpršene po organizacijskih enotah po celotni Sloveniji. S ciljem druženja, izmenjave izkušenj in krepitve zdravega duha v zdravem telesu vsako leto organiziramo športno-rekreativna srečanja zaposlenih.V okviru družbe DARS delujeta reprezentativna sindikata, s katerima zgledno in konstruktivno sodelujemo. S skupnimi močmi lažje uresničujemo zastavljene cilje in odkrivamo nove možnosti za izboljšave na področju osebnostnega in profesionalnega razvoja zaposlenih ter njihove socialne varnosti.