Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 12. avgusta 2022

Od petka do ponedeljka popoldne pričakujemo močno povečan promet proti slovenski in hrvaški obali ter v obratni smeri. Najbolj obremenjeni bodo primorska avtocesta, zahodna in južna ljubljanska obvoznica ter mejni prehodi s Hrvaško in Avstrijo.

05.08.2022 VEČ
Splošne novice
Odziv družbe DARS v zvezi z avtocestno policijo

Z notranjo revizijo v Policiji, ki naj bi po poročanju medijev pokazala na nepravilnosti pri sklepanju posameznih pogodb uprave avtocestne policije, v družbi DARS nismo seznanjeni, zato je tudi ne moremo komentirati. Revidirala je namreč zgolj poslovanje in sklepanje pogodb s strani Ministrstva za notranje zadeve oziroma Policije.

02.08.2022 VEČ
Obnovitvena dela
Obnova severne ljubljanske obvoznice med Zadobrovo in Novimi Jaršami

Konec tedna se bodo pričela dela na prestavitvi portala elektronskega cestninjenja, kar je uvod v naslednji teden pričeto celostno obnovo odseka severne ljubljanske obvoznice H3 med razcepom Zadobrova in priključkom Šmartinska cesta ter dela odseka med priključkom Šmartinska cesta in krožiščem Tomačevo, ki bo potekala v več fazah.

29.07.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 5. avgusta 2022

Začenja se napovedana celostna obnova severne ljubljanske obvoznice med Zadobrovo in Novimi Jaršami. Največjo gostoto prometa proti slovenski in hrvaški obali pričakujemo od sobote do ponedeljka, v obratni smeri pa v petek in soboto. Najbolj obremenjene bodo primorska avtocesta ter zahodna in južna ljubljanska obvoznica.

29.07.2022 VEČ
Finančne novice
Objava sklica skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana, in veljavne zakonodaje uprava Družbe za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS, d. d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, sklicuje 21. sejo skupščine družbe DARS, ki bo 30. avgusta 2022 ob 11. uri v prostorih družbe DARS, Dunajska 7, Ljubljana.

29.07.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 29. julija 2022

Na Obali ter med Vrtojbo in Vogrskim je lahko prisoten dim zaradi požarov na Krasu. Na cestah je občasno povečano število gasilskih vozil. Voznike pozivamo, da jim omogočijo čim lažji prehod.

22.07.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 22. julija 2022

Turistično sezono spremlja zgoščen promet na avtocestah proti slovenski in hrvaški obali. Poskrbimo, da imamo v vročih dneh vedno pri roki dovolj osvežilne brezalkoholne pijače. Vročina lahko še poslabša zdravstvene težave ali povzroči utrujenost, zato je pomembno, da se na pot odpravimo spočiti in zdravi.

15.07.2022 VEČ
Obnovitvena dela
Odločitev za obsežnejšo sanacijo vozišča, poškodovanega med torkovim neurjem

Na vozišču severne ljubljanske obvoznice, ki ga je v hudem neurju poškodoval vdor vode iz odvodnega kanala pod cestiščem, smo prvotno nameravali izvesti intervencijsko sanacijo. Po podrobnejši preučitvi stanja na terenu smo sprejeli odločitev, da bomo namesto tega izvedli obsežnejšo sanacijo, katere namen je zagotoviti, da do tovrstnih pojavov ne bo več prihajalo.

08.07.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 15. julija 2022

Po preučitvi stanja smo sprejeli odločitev za obsežnejšo sanacijo vozišča na severni ljubljanski obvoznici, ki je bilo poškodovano v neurju, da do tovrstnih pojavov ne bo več prihajalo. Zato bomo že danes ponoči preusmerili promet na sosednje smerno vozišče, kjer bo urejen po dveh zoženih pasovih v vsako smer vožnje.

08.07.2022 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ