Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 22. aprila 2021

Konec tega tedna bo zaprt odsek štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani, obvoz bo urejen po vzporedni državni cesti. Delovne zapore bodo prihodnje dni tudi na štajerski avtocesti med Celjem in Žalcem proti Ljubljani ter med Slovensko Bistrico in Framom, na primorski avtocesti med Postojno in Razdrtim proti Kopru, v Ljubljani med Brodom in Šmartnim proti Kranju in na dolenjski avtocesti med Trebnjem in Bičem proti Ljubljani.

15.04.2021 VEČ
Splošne novice
Obnova hitre ceste med Selom in Vogrskim na območju nasipa Vogršček

Na vipavski hitri cesti H4 bodo na delu odseka med Selom in Vogrskim v ponedeljek, 12. aprila 2021, stekla obnovitvena dela. Zaradi ureditve začasne prometne ureditve bo odsek hitre ceste H4 zaprt v obe smeri, tako proti Ajdovščini (Ljubljani) kot tudi proti Novi Gorici (Italiji), od sobote, 10. aprila 2021, od 5. ure do nedelje, 11. aprila 2021, do 20. ure.

09.04.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 15. aprila 2021

Konec tega tedna bosta zaprta odsek štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani ter odsek vipavske hitre ceste med Selom in Vogrskim v obe smeri vožnje. Obvoz bo urejen po vzporednih državnih cestah.

08.04.2021 VEČ
Splošne novice
DARS zbira ponudbe za oddajo prostora za postavitev samopostrežnih avtomatov

Zbiramo ponudbe za oddajo prostora v poslovnih objektih, ki so v lasti DARS d. d., za postavitev samopostrežnih avtomatov za distribucijo toplih in hladnih napitkov ter prigrizkov v poslovnih objektih DARS d.d.

06.04.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 8. aprila 2021

Do sredine naslednjega tedna je zaradi velikonočnih praznikov pričakovati povečan promet iz Avstrije proti mejnim prehodom s Hrvaško. Zaradi protikoronskih ukrepov so možne čakalne dobe na kontrolnih točkah pri prehajanju mej. V času obnove predora Golovec in priključka Letališka cesta je zlasti med prometnimi konicami pričakovati povečan promet na celotni ljubljanski obvoznici.

01.04.2021 VEČ
Splošne novice
Z delovanjem uradno začela Uprava avtocestne policije

Vodstvo družbe DARS se je udeležilo dogodka ob obeležitvi uradnega začetka delovanja Uprave avtocestne policije. Nova organizacijska enota Generalne policijske uprave bo začela delovati 1. aprila 2021, njen sedež pa bo v Postojni.

31.03.2021 VEČ
Finančne novice
Objava nerevidiranih računovodskih izkazov za poslovno leto 2020

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana in veljavne zakonodaje Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS, d. d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, objavlja nerevidirane računovodske izkaze za leto 2020.

31.03.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 1. aprila 2021

Trenutno potekajo vzdrževalna dela na štajerski avtocesti med Mariborom in Celjem, konec tedna tudi na primorski avtocesti med Brezovico in Logatcem. Med obnovo predora Golovec pričakujemo med prometnimi konicami močno povečan promet na celotni ljubljanski obvoznici, zato v tem času priporočamo izbiro alternativnih poti.

25.03.2021 VEČ
Splošne novice
Rekonstrukcija priključka Letališka cesta na vzhodni ljubljanski obvoznici

V ponedeljek, 22. marca 2021, bo stekla predvidoma trimesečna rekonstrukcija priključka Letališka cesta (Industrijska cona Moste – BTC) na vzhodni ljubljanski obvoznici A1. Družba DARS želi uporabnikom avtocest s čim manj motnjami prometa zagotoviti čim več obnovljenih odsekov. Zato je rekonstrukcijo priključka združila z obnovo predora Golovec.

19.03.2021 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ