Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 2. junija 2023

Konec tedna bodo dela na štajerski avtocesti med Framom in Slovensko Bistrico proti Ljubljani, v soboto tudi med Dramljami in predorom Pletovarje proti Mariboru. Na dolenjski avtocesti bo od sobote naprej zaprt priključek Bič proti Novemu mestu, obvoz bo po vzporednih cestah.

26.05.2023 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem fotografiranju delov pomurske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 26. maja 2023 med 9. in 11. uro na odsekih avtoceste A5 med Sv. Jurijem ob Ščavnici in Mursko Soboto ter med Gančani in Turniščem izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja.

25.05.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 26. maja 2023

Konec tedna bodo dela na štajerski avtocesti med Slovenskimi Konjicami in Dramljami, v soboto tudi med Framom in Slovensko Bistrico proti Ljubljani. Zaradi spremenljivega vremena z občasnimi krajevnimi plohami in nevihtami priporočamo voznikom, da vedno prilagodijo hitrost vožnje razmeram na cesti.

19.05.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 19. maja 2023

Ta konec tedna zaključujemo z obnovo vipavske hitre ceste med Šempetrom pri Gorici in Vrtojbo. Uporabnikom se zahvaljujemo za strpnost v času obnovitvenih del.

12.05.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 12. maja 2023

Na gorenjski avtocesti bosta do konca maja zaprta priključka Brezje in Lesce proti Karavankam, obvoz je čez priključek Radovljica.

05.05.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 5. maja 2023

Po prvomajskih praznikih bosta spremenjeni delovni zapori na štajerski in dolenjski avtocesti. Med Dragučovo in Šentiljem proti Avstriji bo promet spet potekal po dveh pasovih. Med Ivančno Gorico in Bičem pa bo uvedena spremenljiva zapora – v jutranji konici bosta dva prometna pasova proti Ljubljani in eden proti Novemu mestu, v popoldanski konici pa obratno.

28.04.2023 VEČ
Finančne novice
Letno poročilo DARS za leto 2022

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in veljavne zakonodaje objavlja revidirano Letno poročilo DARS d.d. za leto 2022.

26.04.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 28. aprila 2023

V soboto in nedeljo bo na območju priključka Brezovica proti Kopru potekalo nujno popravilo vozišča, pričakovani so zastoji. Od sobote bosta na območju priključka Dunajska cesta zaprta prehitevalna pasova zaradi sanacije nadvoza.

21.04.2023 VEČ
Splošne novice
DARS med najuglednejšimi delodajalci 2022

Zaposlitveni portal MojeDelo.com je družbo DARS že osmič uvrstil med najuglednejše slovenske delodajalce. Poleg DARS so se med deseterico najuglednejših (po abecednem vrstnem redu) uvrstila še podjetja Akrapovič, Dars, Gen-I, Krka, Petrol, Pipistrel, Porsche Slovenija, Slovenske železnice in Telekom Slovenije.

18.04.2023 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ