Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 16. decembra 2022

V noči na soboto in predvidoma tudi v noči na nedeljo bo zaprta severna ljubljanska obvoznica med razcepom Zadobrova in Novimi Jaršami zaradi montaže nosilcev za novi nadvoz na Leskoškovi cesti. Do pomladi prihodnje leto so končana dela na štajerski in gorenjski avtocesti, zaključna dela potekajo še na primorski, dolenjski in pomurski avtocesti ter na vipavski hitri cesti.

09.12.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 9. decembra 2022

Na primorski avtocesti med Divačo in Kozino ter na gorenjski avtocesti med Lescami in Brezjami bo še občasno oviran promet zaradi zaključnih del pred popolno odstranitvijo delovnih zapor.

02.12.2022 VEČ
Finančne novice
Informacija po seji Nadzornega sveta DARS d.d.

Nadzorni svet družbe DARS se je na seji 1. decembra 2022 s tremi člani uprave družbe DARS sporazumno dogovoril za predčasno prenehanje njihovega mandata.

01.12.2022 VEČ
Splošne novice
Prva obletnica uvedbe elektronskih vinjet

Ker je pred nami obdobje, ko se bo iztekla veljavnost prvih prodanih letnih elektronskih vinjet, pozivamo uporabnike, da preverijo, kdaj se jim izteče trenutno veljavna vinjeta in si za nadaljnjo uporabo avtocestnega omrežja pravočasno priskrbijo novo.

29.11.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 2. decembra 2022

Od sobote zjutraj do nedelje dopoldne bo zaradi del na ventilaciji zaprt predor Dekani proti Ljubljani, obvoz bo po vzporedni regionalni cesti.

25.11.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 25. novembra 2022

V soboto in noči na nedeljo bo zaprt predor Kastelec proti Ljubljani zaradi vzdrževalnih del na ventilaciji. Pred nami je spremenljivo vreme z občasnimi padavinami. Na mokrem vozišču je daljša zavorna pot, zato pozivamo k previdni vožnji.

18.11.2022 VEČ
Splošne novice
Zimska avtocestna služba 2022–2023

V družbi DARS, ki vzdržuje 625 km avtocest in hitrih cest, 143 km priključkov, 22 km razcepov in 41 km drugih cest, smo pripravljeni na letošnjo zimo. Za prevoznost in varnost na slovenskih avtocestah bo v vseh izmenah skrbelo 488 sodelavcev, vzdrževalcev avtocest in hitrih cest, s 177 tovornimi in specialnimi delovnimi vozili, opremljenimi s plugi in posipalci.

15.11.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 18. novembra 2022

Med 15. novembrom in 15. marcem je v cestnem prometu obvezna zimska oprema. Sem spadajo tudi zimske pnevmatike, ki zaradi svojih lastnosti omogočajo varno in zanesljivo vožnjo v zimskih razmerah.

11.11.2022 VEČ
Splošne novice
Digitalni dan DARS predstavil vizijo prihodnosti

Družba DARS je na konferenci Digitalni dan DARS predstavila digitalne projekte, ki služijo kot podpora gradnji, cestninjenju, vzdrževanju in upravljanju avtocestnega omrežja. Poseben poudarek je bil namenjen kooperativnim inteligentnim transportnim sistemom (C-ITS), ki jih DARS razvija v okviru evropske platforme C-Roads.

09.11.2022 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ