Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Splošne novice
Prometna napoved do 22. oktobra 2021

Jesenski čas izkoriščamo predvsem za dela na primorski avtocesti, ki je kljub veliki gostoti prometa skozi celotno leto, v tem času manj obremenjena kot v času poletnih počitnic. Ker se tudi vremensko obeta lep konec tedna, voznikom priporočamo, da pred odhodom na pot preverijo stanje na cestah in ob morebitni gneči izberejo eno od alternativnih poti.

15.10.2021 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem fotografiranju delov avtocestnega omrežja

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo med 12. in 16. oktobrom izvajale meritve sferičnega fotografiranja na delih avtocest A1 in A2 ter hitrih cest H3 in H5.

11.10.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 15. oktobra 2021

V jesenskem času lahko poleg običajnih jutranjih in popoldanskih prometnih konic na podaljšanje potovalnih časov vpliva tudi občasno poslabšano vreme (megla, dež, burja). Zaradi slabega vremena bo tudi zmanjšana vidljivost, zato opozarjamo voznike na previdno vožnjo.

08.10.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 8. oktobra 2021

Na severni ljubljanski obvoznici pri priključku Celovška cesta poteka urgentna sanacija vozišča zaradi poškodb med močnim deževjem. Dela v trojanskih predorih v smeri Štajerske so zaključena, ta mesec sledijo še v smeri Ljubljane, zaradi česar bo promet skozi predore v nočnem času potekal po enem pasu.

01.10.2021 VEČ
Splošne novice
Poškodba vozišča na severni ljubljanski obvoznici

Na severni ljubljanski obvoznici H3 je zaradi poškodovanega vozišča zaprt vozni pas pri priključku Celovška cesta proti razcepu Zadobrova (Štajerski). Gre za deformacijo (dvig) voziščne konstrukcije, ki bo sanirana do nedelje, 3. oktobra 2021.

30.09.2021 VEČ
Splošne novice
Preplastitev posameznih delov odsekov na relaciji Kozina–Črni Kal–Sermin

Družba DARS bo po koncu turistične sezone začela še zadnjo obsežnejšo obnovo na avtocestnem omrežju, načrtovano za letošnje leto. V ponedeljek, 27. septembra 2021, bodo tako stekla dela za preplastitev cestišča na dotrajanih delih odsekov primorske A1 med Kozino in Serminom.

24.09.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 1. oktobra 2021

Prihodnji teden se na primorski avtocesti med Kozino in Serminom začenja še zadnja obsežnejša obnova vozišča na avtocestnem omrežju, načrtovana za letos. Do viadukta Črni Kal bo promet v obeh smereh vožnje potekal po prehitevalnih pasovih, od viadukta Črni Kal do konca območja preplastitve pa po voznih pasovih.

24.09.2021 VEČ
Splošne novice
DARS prodaja neaktivna osnovna sredstva

Obveščamo vas, da zbiramo ponudbe za odprodajo neaktivnih osnovnih sredstev, ki so v lasti družbe DARS d.d. Ponudniki lahko oddajo ponudbo v tiskanem izvodu najkasneje do srede, 29. septembra 2021, do 10. ure na naslov DARS d.d., Dunajska 7, 1000 Ljubljana, glavna pisarna, soba 107.

22.09.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 24. septembra 2021

Na primorski avtocesti se pričenja sanacija dilatacij na viaduktu Gabrk, zato bo ves promet med Senožečami in Divačo do sredine oktobra preusmerjen na polovico avtoceste, kjer bo potekal dvosmerno. Zaradi sanacije skalnega podora na brežini pa bo do konca septembra zaprt odstavni pas med Kozino in Črnim Kalom proti Ljubljani.

17.09.2021 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ