Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 8. decembra 2023

V prihodnjih dneh večja vzdrževalna dela niso predvidena. Obeta se nestanovitno vreme, zato pozivamo k previdni vožnji.

01.12.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 1. decembra 2023

Konec tedna bo zaprta štajerska avtocesta med Celjem in Slovenskimi Konjicami proti Mariboru, obvoz bo po državni cesti. Dela bodo tudi med Postojno in Razdrtim proti Kopru, pred priključkom Brezovica proti Ljubljani, med Brnikom in Vodicami proti Ljubljani in na območju priključka Šmarje - Sap proti Ljubljani. Pričakovati je zastoje.

24.11.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 24. novembra 2023

Konec tedna bo popolna zapora štajerske avtoceste med Blagovico in Vranskim proti Mariboru, obvoz bo po vzporedni cesti. Dela bodo tudi na primorski avtocesti v obeh smereh vožnje, na območju priključka Ljubljana Vič ter med Sneberjem in razcepom Zadobrova. Pričakovati je zastoje.

17.11.2023 VEČ
Splošne novice
Zimska služba 2023–2024

Uradno izvajanje cestne zimske službe je od 15. novembra tekočega leta do 15. marca naslednjega leta oziroma takrat, ko je lahko zaradi zimskih pojavov (sneg, poledica, nizke temperature) ogrožen normalen potek prometa. V tem obdobju se voznice in vozniki lahko odpravimo na pot s svojimi vozili le z obvezno zimsko opremo, ta pa je obvezna tudi v primeru, da zimske razmere nastopijo pred ali po uradnem izvajanju zimske službe.

15.11.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 17. novembra 2023

Konec tedna bo zaradi del zaprta štajerska avtocesta med Blagovico in Vranskim proti Mariboru, obvoz bo po vzporedni cesti. Dela bodo tudi na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko proti Kopru. Pričakovati je zastoje.

10.11.2023 VEČ
Splošne novice
Informacija po seji Nadzornega sveta DARS d.d.

Nadzorni svet družbe DARS se je danes, 6. novembra 2023, sestal na 4. izredni seji in obravnaval tematiko, objavljeno v rubriki Fokus na POP TV in oddaji Tarča na RTV SLO. V zvezi s tem je sprejel sklep o izvedbi forenzične revizije določenih poslov. V nadaljevanju je nadzorni svet sprejel vsebino poročila svojih aktivnosti, ki jo bo 8. novembra 2023 posredoval Slovenskemu državnemu holdingu (SDH).

06.11.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 10. novembra 2023

V soboto bodo dela na primorski avtocesti med Logatcem in Vrhniko proti Ljubljani, pričakovati je zastoje.

03.11.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 3. novembra 2023

V soboto bo med predorom Šentvid in priključkom Ljubljana Brod proti Kranju promet potekal le po enem pasu zaradi sanacije vozišča, pričakovati je zastoje. Konec tedna bodo dela tudi na štajerski avtocesti pri Celju.

27.10.2023 VEČ
Splošne novice
Družba DARS bo uporabila vsa pravna sredstva za ugotovitev morebitnih nepravilnosti

V družbi DARS ponovno zanikamo vse navedbe o podkupovanju, objavljene v včerajšnji rubriki Fokus na POP TV. Člani uprave družbe Roka Snežiča ne poznajo, z njim nikoli niso govorili ali se srečali, še najmanj pa, da bi se z njim dogovarjali o katerem koli poslu.

23.10.2023 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ