Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem fotografiranju delov dolenjske, primorske in kraške avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 17. in 18. maja 2022 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtocest A1 (med Brezovico in Postojno ter med razcepom Gabrk in Izolo) in A2 (med Drnovim in Obrežjem) ter na celotni avtocesti A3 (med razcepom Gabrk in Fernetiči).

16.05.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 20. maja

Od petka zvečer do ponedeljka zjutraj bo zaprta štajerska avtocesta med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani. Od 16. maja do 24. junija bo na primorski avtocesti proti Ljubljani zaprt izvoz Vrhnika.

13.05.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 13. maja 2022

Med Svetim Jurijem ob Ščavnici in Mursko Soboto poteka obnova premostitvenih objektov Bučečovci in Mokoš. Na območjih obeh objektov je ves promet preusmerjen na eno od polovic avtoceste, kjer poteka po enem pasu v vsako smer vožnje.

06.05.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 6. maja 2022

Do konca prvomajskih praznikov pričakujemo povečan promet na slovenskih cestah. Proti slovenski in hrvaški obali ga bo največ danes in v soboto, v obratni smeri pa v nedeljo in ponedeljek. Neposredno pred prazniki in po njih bo tudi več tovornega prometa. V sredo se bo spremenila delovna zapora na vzhodni mariborski obvoznici med Pesnico in Dragučovo, ki bo s prilagajanjem zapore prometnim tokovom omogočila večjo pretočnost prometa.

29.04.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 29. aprila 2022

Zaradi prvomajskih praznikov in šolskih počitnic pričakujemo povečan promet. Konec tedna bo na štajerski avtocesti pred predorom Golo Rebro proti Mariboru promet potekal po enem pasu. V ponedeljek se na pomurski avtocesti začnejo elektromontažna dela med Lendavo in Pincami.

22.04.2022 VEČ
Finančne novice
Letno poročilo DARS za leto 2021

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in veljavne zakonodaje objavlja revidirano Letno poročilo DARS d.d. za leto 2021.

22.04.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 22. aprila 2022

Opozarjamo na povečan promet vse do torka zaradi velikonočnih praznikov v večjem delu Evrope. Domačim uporabnikom se bodo na našem avtocestnem omrežju pridružili tuji vozniki.

15.04.2022 VEČ
Splošne novice
Poostren nadzor nad uporabo e-vinjet

Bližajo se velikonočni in prvomajski prazniki, ko se domačim uporabnikom avtocestnega omrežja pridruži tudi veliko tujih voznikov. Zato je v prihodnjih dneh na celotnem avtocestnem omrežju pričakovati poostren nadzor nad uporabo e-vinjet.

12.04.2022 VEČ
Splošne novice
Kadrovske štipendije 2022

Raznolikost dela v DARS je zelo velika, kar omogoča mladim, da s primerno zavzetostjo in delom uresničujejo svoje strokovne interese in karierne ambicije. Mladim do zaposlitve pomagamo tudi s kadrovskimi štipendijami.

12.04.2022 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ