Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Družba DARS bo uporabila vsa pravna sredstva za ugotovitev morebitnih nepravilnosti

23.10.2023

V družbi DARS ponovno zanikamo vse navedbe o podkupovanju, objavljene v včerajšnji rubriki Fokus na POP TV. Člani uprave družbe Roka Snežiča ne poznajo, z njim nikoli niso govorili ali se srečali, še najmanj pa, da bi se z njim dogovarjali o katerem koli poslu.

 

Za zaščito ugleda družbe DARS in resničnosti dejstev bomo zato uporabili ustrezna pravna sredstva. Uprava družbe je pravni službi DARS tako danes že naročila, naj preveri vse pravne možnosti za zaščito ugleda DARS in zaposlenih. Hkrati pa je služba za skladnost poslovanja in integriteto po včerajšnjem prispevku že pričela s postopkom pregleda utemeljenosti očitkov o kartelnem dogovarjanju na področju odstranjevanja poškodovanih in pokvarjenih vozil nad 3.500 kg z avtocest in hitrih cest.

 

DARS aktivno dela na kakovosti poslovanja družbe. Med pomembnejšimi je zagotovo tudi projekt urejanja odvoza poškodovanih in pokvarjenih vozil z avtocest. Uprava DARS bo tako preučila tudi smotrnost sedanjega sistema odvoza poškodovanih in pokvarjenih vozil. Naš cilj namreč je, da bodo poškodovana in pokvarjena vozila z avtoceste odstranjena čim prej, s tem pa bo zagotovljena tudi čim večja pretočnost prometa.

Nazaj