Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

DARS prodaja neaktivna osnovna sredstva

19.02.2024

Zbiramo ponudbe za odprodajo neaktivnih osnovnih sredstev, ki so v lasti družbe DARS. Zbiramo ponudbe za odprodajo neaktivnih osnovnih sredstev, ki so v lasti družbe DARS. Ponudnik lahko ponudbo pošlje po pošti ali jo osebno odda v glavni pisarni na spodnjem naslovu tako, da je ta prejeta do srede, 28. februarja 2024, najkasneje do 10. ure, na naslovu Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji d. d., Dunajska 7, 1000 Ljubljana, glavna pisarna, soba 107.

Prodaja se po sistemu "videno – kupljeno", prodajna pogodba pa bo sklenjena s tistim ponudnikom, ki bo ponudil najvišjo ceno nad izhodiščno ceno. Vse informacije v zvezi s postopkom so razvidne iz razpisne dokumentacije, ki je objavljena na podstrani Javno zbiranje ponudb.

Nazaj