Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Prometna napoved do 29. decembra 2023

22.12.2023

Na avtocestnem omrežju v prihodnjih dneh ni predvidenih vzdrževalnih del. Dela med razcepom Sermin in Izolo so bila prekinjena in se bodo nadaljevala po novoletnih praznikih.

 

Igrača avtomobila z novoletno jelko

 

Predvidena dela in zapore

Ljubljanska obvoznica

Do konca leta bosta na južni ljubljanski obvoznici A1 zaprta bencinska servisa na počivališčih Barje sever in Barje jug zaradi celovite prenove. Počivališči ostajata odprti.

Kraška avtocesta

Na odseku kraške avtoceste A3 med priključkom Sežana zahod in mejnim prehodom Fernetiči proti Italiji promet poteka po enem pasu zaradi ovire na italijanski strani meje.

 

Koristne informacije

Vreme

Po podatkih ARSO bo v soboto razmeroma sončno, ponekod po kotlinah osrednje Slovenije bo zjutraj megleno. V nedeljo bo na vzhodu zmerno do pretežno oblačno, drugod pa povečini sončno vreme. Ponekod po kotlinah osrednje Slovenije bo zjutraj megleno.

Prihodnji teden bo do četrtka prevladovalo pretežno oblačno vreme, več sonca bo v severovzhodni Sloveniji. Verjetnost za padavine se bo v drugi polovici tedna nekoliko povečala.

Prometne informacije 

Želite hitreje do cilja? Preden se odpravite na pot, se pozanimajte o stanju na cestah. Priporočeni viri informacij:

 

Srečno in varno na poti!
 

Nazaj