Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Prometna napoved do 26. januarja 2024

19.01.2024

Konec tedna bo na primorski avtocesti med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani promet potekal po enem prometnem pasu zaradi sanacije nadvozov. Možni so zastoji.

 

Avtocesta pozimi

 

Predvidena dela in zapore

Primorska avtocesta

V soboto in nedeljo, 20. in 21. januarja 2024, med 7. in 17. uro bo promet na odseku primorske avtoceste A1 med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani v dolžini 2,8 km potekal le po enem prometnem pasu. Zaradi sanacije nadvozov bosta zaprta vozni in odstavni pas. V območju zapore bo hitrost omejena na 60 km/h. Možni so zastoji.

Istrska in obalna hitra cesta

V ponedeljek in torek, 22. in 23. januarja 2024, bo na kraku razcepa Sermin, ki vodi iz smeri Škofij proti Kopru, promet potekal po enem prometnem pasu zaradi intervencijskega popravila vozišča.

Od torka, 23. januarja 2024, do predvidoma 29. februarja 2024 bo na odseku istrske hitre ceste H5 med razcepom Sermin in Koprom (Škocjan) proti Kopru v dolžini 3,2 km ter na odseku obalne hitre ceste H6 med Semedelo in Koprom (Slavček) proti Ljubljani v dolžini 800 m promet potekal le po enem prometnem pasu zaradi nadaljevanja sanacije prometne signalizacije in izboljšanja prometne varnosti priključkov. Možni bodo le izredni prevozi do širine 3,5 m. V času prometnih konic lahko občasno nastanejo zastoji.

Predvidoma do 23. februarja 2024 bo na obalni hitri cesti H6 med Koprom (Semedelo) in Izolo proti Izoli v dolžini 3,3 km ter med Izolo in predorom Markovec v smeri Kopra v dolžini 600 m promet potekal le po enem prometnem pasu zaradi nadaljevanja prenove kabelske kanalizacije za električni daljnovod. Možni bodo le izredni prevozi do širine 3,5 m. V času prometnih konic lahko občasno nastanejo zastoji.

Kraška avtocesta

Na odseku kraške avtoceste A3 med priključkom Sežana zahod in mejnim prehodom Fernetiči proti Italiji promet poteka po enem pasu zaradi ovire na italijanski strani meje.

 

Koristne informacije

Vreme

Po podatkih ARSO bo v soboto jasno. V nedeljo bo pretežno jasno. Jutro bo mrzlo in po nekaterih nižinah lahko megleno. V ponedeljek bo sprva precej jasno z mrzlim in ponekod meglenim jutrom, sredi dneva in popoldne se bo postopno pooblačilo. V noči na torek bodo prehodno možne rahle padavine, nato bo do nedelje suho vreme. Mraz bo popustil.

Prometne informacije 

Želite hitreje do cilja? Preden se odpravite na pot, se pozanimajte o stanju na cestah. Priporočeni viri informacij:

 

Srečno in varno na poti!
 

Nazaj