Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Prometna napoved do 9. februarja 2024

02.02.2024

Konec tedna bo promet med Brezovico in Vrhniko proti Kopru potekal po enem prometnem pasu zaradi nadaljevanja sanacije nadvozov.

 

Smer Koper

 

Predvidena dela in zapore

Primorska avtocesta

V soboto in nedeljo, 3. in 4. februarja 2024, med 7. in 17. uro bo promet na odseku primorske avtoceste A1 med Brezovico in Vrhniko proti Kopru v dolžini 2,8 km potekal le po enem prometnem pasu. Zaradi sanacije nadvozov bosta zaprta vozni in odstavni pas. V območju zapore bo hitrost omejena na 60 km/h. Možni so zastoji.

Gorenjska avtocesta

V torek, sredo in četrtek, od 6. do 8. februarja 2024, med 8. in 16. uro bo promet skozi predor Karavanke potekal izmenično enosmerno s 30-minutnim čakanjem pred predorom. V tem času bodo omogočeni prevozi tovornih vozil, katerih širina ne presega 3,75 m.

Istrska in obalna hitra cesta

Predvidoma do 23. februarja 2024 bo na obalni hitri cesti H6 med Koprom (Semedelo) in Izolo proti Izoli v dolžini 3,3 km ter med Izolo in predorom Markovec v smeri Kopra v dolžini 600 m promet potekal le po enem prometnem pasu zaradi prenove kabelske kanalizacije za električni daljnovod. Možni bodo le izredni prevozi do širine 3,5 m. V času prometnih konic lahko občasno nastanejo zastoji.

Predvidoma do 29. februarja 2024 bo na odseku istrske hitre ceste H5 med Koprom in Bertoki proti Ljubljani v dolžini 2,2 km promet potekal le po enem prometnem pasu zaradi sanacije prometne signalizacije in izboljšanja prometne varnosti priključkov. Možni bodo le izredni prevozi do širine 3,5 m. V času prometnih konic lahko občasno nastanejo zastoji.

 

Koristne informacije

Vreme

Po podatkih ARSO bo v soboto sončno z nekaj koprenaste oblačnosti, ki bo gostejša popoldne. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla, ki se bo lahko občasno pojavila tudi ob morju. V nedeljo bo ob morju in na Goriškem pretežno oblačno ali megleno. Drugod bo precej jasno z nekaj jutranje megle po kotlinah.

V ponedeljek se bo oblačnost iznad Primorske razširila nad Notranjsko. Drugod bo še delno jasno in zjutraj ponekod megleno. Postopno bo topleje. V drugi polovici tedna bo prevladovalo oblačno vreme.

Prometne informacije 

Želite hitreje do cilja? Preden se odpravite na pot, se pozanimajte o stanju na cestah. Priporočeni viri informacij:

 

Srečno in varno na poti!
 

Nazaj