Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

OBJAVLJEN JAVNI RAZPIS ZA IZVEDBO GRADNJE 2.A ETAPE AC DRAŽENCI – MMP GRUŠKOVJE

02.06.2015

Dars je 1. junija 2015 na portalu Javnih naročil Uradnega lista Republike Slovenije objavil javni razpis za izvedbo gradnje 2.A etape AC Draženci – MMP Gruškovje od km 7,26 do km 13,03 v dolžini 5,77 km (dostopno tukaj).

Povezava do razpisne dokumentacije je dostopna tudi preko spletne strani DARS na tej povezavi.

Izgradnja avtocestnega odseka Draženci Gruškovje je zagotovo med pomembnejšimi projekti za zagotovitev večje prepustnosti ter varnosti avtocestnega sistema in uporabnikov slovenskih avtocest. Cilj Darsa je čim hitreje, čim bolj ekonomično in transparentno ter skladno z veljavnimi predpisi zgraditi za uporabnike in lokalno prebivalstvo trenutno izredno nevaren odsek med Draženci in Gruškovjem. Ob veliki strokovnosti in skrbnosti do uporabnika Dars vse napore usmerja v to, da bi se delo izvajalcem oddalo čim prej.

Ocenjena oz. limitirana vrednost del znaša 74,844 mio EUR (brez DDV). Rok za predložitev ponudbe je 22. 7. 2015 do 9:00, odpiranje ponudb bo 22. 7. 2015 ob 11:00.

Predviden rok dokončanja del je 32 mesecev od podpisa pogodbe.

Pogled na traso si lahko ogledate tukaj.


Nazaj