Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.
Splošne novice

Nagradna igra »Vračilo kupnine za e-vinjeto«

Kupite letno e-vinjeto prek spleta in sodelujte v nagradni igri. Srečnim izžrebancem bomo povrnili celoten znesek kupnine zanjo.

05.12.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 1. marca 2024

Konec tedna bodo dela primorski avtocesti v smeri Kopra: med Brezovico in Vrhniko bo potekala sanacija nadvozov, med Postojno in Razdrtim pa nujno popravilo vozišča.

23.02.2024 VEČ
Splošne novice
DARS prodaja neaktivna osnovna sredstva

Zbiramo ponudbe za odprodajo neaktivnih osnovnih sredstev, ki so v lasti družbe DARS. Ponudnik lahko ponudbo pošlje po pošti ali jo osebno odda v glavni pisarni na spodnjem naslovu tako, da je ta prejeta do srede, 28. februarja 2024, najkasneje do 10. ure, na naslovu Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji d. d., Dunajska 7, 1000 Ljubljana, glavna pisarna, soba 107.

19.02.2024 VEČ
Finančne novice
Nadzorni svet DARS za članico uprave imenoval Alenko Muhič

Nadzorni svet DARS d.d. je na 37. redni seji, ki je potekala 11. januarja 2024, za članico uprave imenoval Alenko Muhič. Novo imenovana članica uprave bo petletni mandat nastopila 15. januarja 2024. Upravo družbe DARS d.d. sestavljajo še: mag. David Skornšek, predsednik uprave, mag. Andrej Ribič, član uprave, in Rožle Podboršek, član uprave - delavski direktor.

11.01.2024 VEČ
Splošne novice
Informacijska pisarna za tretjo razvojno os

Družba DARS obvešča o spremenjenem načinu delovanja informacijske pisarne za severni del tretje razvojne osi v prostorih Občine Šmartno ob Paki. V pisarni lahko občani Braslovč, Polzele, Slovenj Gradca, Šmartnega ob Paki, Šoštanja in Velenja osebno pridobivajo vse informacije v zvezi s projektom nove cestne povezave.

08.01.2024 VEČ

Cestninjenje

Upravljamo vinjetni cestninski sistem ter sodoben elektronski sistem cestninjenja - DarsGo za vozila, katerih največja dovoljena masa presega 3.500 kg.
VEČ

Vzdrževanje

Skrbimo za redno letno in zimsko vzdrževanje avtocest in hitrih cest. Poleg vzdrževanja zagotavljamo tudi prevoznost ob nesrečah, kjer sodelujemo z intervencijskimi službami.
VEČ

Upravljanje

Z zemljišči, vozišči, počivališči, objekti in napravami na avtocestah in hitrih cestah upravljamo učinkovito in odgovorno do okolja.
VEČ

Investicije in obnove

Kot odgovoren upravljavec stremimo k varnim in pretočnim avtocestam. Z vedno večjimi prometnimi obremenitvami ter staranjem že zgrajenih avtocest in hitrih cest raste tudi obseg potrebnih obnovitvenih del. Za večjo pretočnost in varnost skrbimo tudi z dograjevanjem avtocestnega omrežja in vlaganjem v investicije v razvoj.
VEČ

Stik z nami

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Interaktivni zemljevid

Spoznajte avtoceste in hitre ceste po Sloveniji.

VEČ