Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.
Prometna napoved

Prometna napoved do 8. marca 2024

Konec tedna bodo dela med Brezovico in Vrhniko proti Kopru, zato je pričakovati zastoje. Od ponedeljka bo zaradi del zaprta ena od cevi predora Markovec, dela bodo tudi na območju razcepa Dragučova in na pomurski avtocesti.

01.03.2024 VEČ
Splošne novice
Dvosmerni promet skozi eno cev predora Markovec

Dela pri izgradnji kabelske kanalizacije za električni daljnovod med Koprom in Izolo vzdolž obalne hitre ceste H6 bodo prešla v sklepno fazo, ki terja enomesečno popolno zaporo cevi predora Markovec iz smeri Izole proti Kopru. Od 4. marca 2024 bo tako promet urejen dvosmerno skozi sosednjo predorsko cev, po enem pasu v vsako smer vožnje.

28.02.2024 VEČ
Finančne novice
Nadzorni svet DARS za člana uprave-delavskega direktorja imenoval Rožleta Podborška

Nadzorni svet družbe DARS je na seji 29. 2. 2024 na osnovi sklepa Sveta delavcev DARS in statuta družbe DARS imenoval Rožleta Podborška, zaposlenega v DARS, za člana uprave/delavskega direktorja družbe DARS za dobo pet let. S funkcijo nastopi 9. 5. 2024.

01.03.2024 VEČ
Splošne novice
Nagradna igra »Vračilo kupnine za e-vinjeto«

Kupite letno e-vinjeto prek spleta in sodelujte v nagradni igri. Srečnim izžrebancem bomo povrnili celoten znesek kupnine zanjo.

05.12.2023 VEČ
Finančne novice
Nadzorni svet DARS za članico uprave imenoval Alenko Muhič

Nadzorni svet DARS d.d. je na 37. redni seji, ki je potekala 11. januarja 2024, za članico uprave imenoval Alenko Muhič. Novo imenovana članica uprave bo petletni mandat nastopila 15. januarja 2024. Upravo družbe DARS d.d. sestavljajo še: mag. David Skornšek, predsednik uprave, mag. Andrej Ribič, član uprave, in Rožle Podboršek, član uprave - delavski direktor.

11.01.2024 VEČ

Cestninjenje

Upravljamo vinjetni cestninski sistem ter sodoben elektronski sistem cestninjenja - DarsGo za vozila, katerih največja dovoljena masa presega 3.500 kg.
VEČ

Vzdrževanje

Skrbimo za redno letno in zimsko vzdrževanje avtocest in hitrih cest. Poleg vzdrževanja zagotavljamo tudi prevoznost ob nesrečah, kjer sodelujemo z intervencijskimi službami.
VEČ

Upravljanje

Z zemljišči, vozišči, počivališči, objekti in napravami na avtocestah in hitrih cestah upravljamo učinkovito in odgovorno do okolja.
VEČ

Investicije in obnove

Kot odgovoren upravljavec stremimo k varnim in pretočnim avtocestam. Z vedno večjimi prometnimi obremenitvami ter staranjem že zgrajenih avtocest in hitrih cest raste tudi obseg potrebnih obnovitvenih del. Za večjo pretočnost in varnost skrbimo tudi z dograjevanjem avtocestnega omrežja in vlaganjem v investicije v razvoj.
VEČ

Stik z nami

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Interaktivni zemljevid

Spoznajte avtoceste in hitre ceste po Sloveniji.

VEČ