Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.
Prometna napoved

Prometna napoved do 9. junija 2023

V soboto bo med Dramljami in predorom Pletovarje proti Mariboru zaradi del zaprt vozni pas. V nedeljo na priključku Leskoškova cesta ponovno odpiramo izvoz iz smeri Zadobrove proti Novim Jaršam. Prihodnji teden je pričakovati visoko gostoto prometa zaradi četrtkovega praznika v nekaterih državah.

02.06.2023 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju dela štajerske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo v nedeljo, 4. junija 2023, med 8. in 10. uro izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na štajerski avtocesti A1 med priključkoma Žalec (Arja vas) in Trojane v obeh smereh vožnje.

01.06.2023 VEČ
Finančne novice
Letno poročilo DARS za leto 2022

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in veljavne zakonodaje objavlja revidirano Letno poročilo DARS d.d. za leto 2022.

26.04.2023 VEČ
Splošne novice
DARS med najuglednejšimi delodajalci 2022

Zaposlitveni portal MojeDelo.com je družbo DARS že osmič uvrstil med najuglednejše slovenske delodajalce. Poleg DARS so se med deseterico najuglednejših (po abecednem vrstnem redu) uvrstila še podjetja Akrapovič, Dars, Gen-I, Krka, Petrol, Pipistrel, Porsche Slovenija, Slovenske železnice in Telekom Slovenije.

18.04.2023 VEČ
Obnovitvena dela
Obnova dolenjske avtoceste med Ivančno Gorico in Bičem

V soboto, 1. aprila 2023, bodo stekla pripravljalna dela za obsežnejšo obnovo odseka dolenjske avtoceste A2 med Ivančno Gorico in Bičem. V prvi fazi del, ki bo trajala predvidoma do konca aprila letos, bosta tako proti Ljubljani kot proti Novemu mestu zaprta prehitevalna pasova, promet pa bo urejen po dveh zoženih pasovih v vsako smer vožnje.

31.03.2023 VEČ

Cestninjenje

Upravljamo vinjetni cestninski sistem ter sodoben elektronski sistem cestninjenja - DarsGo za vozila, katerih največja dovoljena masa presega 3.500 kg.
VEČ

Vzdrževanje

Skrbimo za redno letno in zimsko vzdrževanje avtocest in hitrih cest. Poleg vzdrževanja zagotavljamo tudi prevoznost ob nesrečah, kjer sodelujemo z intervencijskimi službami.
VEČ

Upravljanje

Z zemljišči, vozišči, počivališči, objekti in napravami na avtocestah in hitrih cestah upravljamo učinkovito in odgovorno do okolja.
VEČ

Investicije in obnove

Kot odgovoren upravljavec stremimo k varnim in pretočnim avtocestam. Z vedno večjimi prometnimi obremenitvami ter staranjem že zgrajenih avtocest in hitrih cest raste tudi obseg potrebnih obnovitvenih del. Za večjo pretočnost in varnost skrbimo tudi z dograjevanjem avtocestnega omrežja in vlaganjem v investicije v razvoj.
VEČ

Stik z nami

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Interaktivni zemljevid

Spoznajte avtoceste in hitre ceste po Sloveniji.

VEČ